Zendaya visar upp sin nya frisyr – längderna är ett minne blott

17 dec, 2021 
AvElin Jonsson
zendaya-kort-hår-
Lagom till nyårsfirandet passar Hollywood-stjärnan Zendaya på att förnya frisyren lite.
Spana in hennes nya kortare hår här!
Annons
Fem saker du kanske inte visste om Zendaya
Fem saker du kanske inte visste om Zendaya

Zendaya, Hollywoods hetaste skådis at the moment har gjort ett läckert klipp. Den 25-åriga aktrisen som precis haft världspremiär med den tredje Spindelmannen-filmen Spider-Man: No Way Home i vilken hon spelar karaktären MJ är mer aktuell än tidigare. Inte bara att hon medverkar i den ena heta Hollywood-produktionen efter den andra, hon och arbetskollegan Tom Holland har precis bekräftat att de är ett kärlekspar. Något som många fans och amerikanska medier spekulerat i under flera månader.

Zendayas lovelife

Sedan det att första rullen i Spindelmannen-serien starring Zendaya och Tom Holland kom ut 2017 har det ryktas om att skådisarna, som spelar karaktärerna Peter Parker och Michelle ”MJ” Jones i filmen, haft en romantisk relation även vid sidan om den vita duken.

Annons

Att de är i en relation är något som de själva har dementerat vid flera tillfällen, men i somras smygfilmades de när de kysstes i en bil. Och en tid efter det kunde de inte längre förneka sin kärlek för varandra.

– En av nackdelarna med vårt kändisskap är att privatlivet inte längre än inom vår kontroll, och en stund som man tror bara är mellan två person som älskar varandra väldigt mycket blir plötsligt en stund som delas med hela världen, berättade Tom Holland i en intervju med GQ strax efter att kyssbilden börjat sprida sig i medierna.

Zendaya och kärleken Tom Holland på premiär!
En passande blåsa.
Annons

Zendayas nya frisyr – kortare och rödbrunt

Och nu då. Nu gör Euphoria-skådisen klart att det var dags för en liten förändring lagom till jul- och nyårsfirandet. På sina sociala medier delar hon med sig av en ny bild med en helt ny frippa.

”Det var dags för en förändring”, säger hon intill en selfie på Instagram-story där hon är iklädd i en lila-svart och blommig dress.

I början av december hade Zendaya hår ända ner till svanken, men nu är det klippt!

Nya frisyren är en mer avkapt variant, hennes långa svall är numera en längre bob, och de mörka tonerna i håret skiftar numera i rött. Mycket stiligt.

Annons
zendayas frisyr
Jul- och nyårs-redo i en kortare och mer rödbrun frisyr.

Foto: TT/Instagram

Annons
Innehåller annonslänkar