Populärt: ShoppingtipsStylingtipsVårmode 2024Se Min LookTrendiga vårskorELLE-galanRöda mattan

UPPTÄCK våren hos CELINE 2021 – SE HELA VISNINGEN OCH ALLA LOOKS

26 okt, 2020 
Celine by Hedi Slimane SS21.
Celine by Hedi Slimane presenterade under kvällen den kommande vår- och sommarkollektionen för 2021. Nyfiken? Se alla looks och kolla på hela visningen som sändes här på ELLE.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
DE VIKTIGASTE MODETRENDERNA VÅREN 2021Brand logo
DE VIKTIGASTE MODETRENDERNA VÅREN 2021

Det har minst sagt varit en speciell säsong med en hel del hybrida modevisningar under årets Fashion Week som precis har avslutats i Paris för bara några veckor sedan. En som inte visade under modeveckans "vanliga" schema var Celine by Hedi Slimane som istället stod på tur att presentera SS21-kollektionen idag den 26 oktober.

ELLE sände visningen live under kvällen men självklart finns det tid att titta igen. Se hela visningen och upptäck alla looks i bildregnet nedan.

Celine 08 summer 21

Ung och lekfull

En ung och lekfull känsla genomsyrade Celines SS21-visning och nästan alla typer av vardagsuniformer kikade fram under visningen. Med allt från den typiskt franska kombinationen av raka jeans, krispig skjorta och nätta ballerinaskor till den glittriga paljett klänningen, klassiska trencoaten, mjukisbyxan och avslappnade sportiga plagg i starkt fokus. Mer hud, avslappnande passformer och lager på lager står på ingång!

Annons

Se bilderna från visningen:

Annons
Annons

Foto: Celine by Hedi Slimane

LÄS MER:

Missade du ELLE Trendspaning? Se sändningen här!

Streetstyle-looksen vi inspireras av från Paris Fashion Week

l Se Louis Vuittons vårmode 2021 – direkt från Paris

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons