Se Louis Vuittons vårmode 2021 – Direkt från Paris

Louis Vuitton vårvisning 2021

Paris modevecka är slut för den här gången och franska lyxmodehuset Louis Vuitton var en av de sista ut att visa sin kommande vårkollektion 2021 på schemat. ELLE sände visningen live direkt från Paris. Se den och kollektionen här!
06 oktober, 2020

Franska lyxmodehuset Louis Vuitton med chefsdesigner Nicolas Ghesquière i spetsen presenterade sin vår-sommar 2021 kollektion på La Samaritaine – ett LVMH-ägt modehus vid floden Seine i centrala Paris den 6 oktober.

Modehuset hade redan innan visningen hintat om att det skulle presentera ett nytt mönster samt nytolkningar av deras ikoniska väskmodeller, vilket det gjorde – samtidigt som chefsdesigner Nicolas Ghesquière öppnade upp för frågorna: Vilken typ av snitt kan upplösa maskulint och feminint? Vilken garderob ser han/hon bra ut i? Och hur ser ett mellanplagg ut? Ur medvetenheten om detta påbörjade modehuset en resa mot att att utforska och avskaffa tydliga gränser som finns i modet i dag. Genom att uppmana till radikalitet och personlighet har de hittat ett uttryck i ett landskap som är tufft och brett.

Läs också: Allt du måste veta om vårmode 2021 – läs Elina Grothéns stora trendrapport

Det är precis så här vi vill se ut 2021. Och vi säger som Nicolas Ghesquière första look: VOTE!

SE Louis VuittonS vårkollektion 2021 här:

Louis Vuitton Spring-Summer 2021 Fashion Show

Louis Vuitton SS21:

Foto: Louis Vuitton

LÄS MER:

Leggings i skinn och läderimitation hösten 2020

Här är Louis Vuittons senaste modeaccessoar

Modespaning: Fysiska modevisningar – kommer de att försvinna?