Populärt: ShoppingtipsStylingtipsVårmode 2024StreetstyleSe Min LookTrendiga vårskor

Se Louis Vuittons vårmode 2021 – Direkt från Paris

06 okt, 2020 
Louis Vuitton vårvisning 2021
Paris modevecka är slut för den här gången och franska lyxmodehuset Louis Vuitton var en av de sista ut att visa sin kommande vårkollektion 2021 på schemat. ELLE sände visningen live direkt från Paris. Se den och kollektionen här!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Franska lyxmodehuset Louis Vuitton med chefsdesigner Nicolas Ghesquière i spetsen presenterade sin vår-sommar 2021 kollektion på La Samaritaine – ett LVMH-ägt modehus vid floden Seine i centrala Paris den 6 oktober.

Modehuset hade redan innan visningen hintat om att det skulle presentera ett nytt mönster samt nytolkningar av deras ikoniska väskmodeller, vilket det gjorde – samtidigt som chefsdesigner Nicolas Ghesquière öppnade upp för frågorna: Vilken typ av snitt kan upplösa maskulint och feminint? Vilken garderob ser han/hon bra ut i? Och hur ser ett mellanplagg ut? Ur medvetenheten om detta påbörjade modehuset en resa mot att att utforska och avskaffa tydliga gränser som finns i modet i dag. Genom att uppmana till radikalitet och personlighet har de hittat ett uttryck i ett landskap som är tufft och brett.

Läs också: Allt du måste veta om vårmode 2021 – läs Elina Grothéns stora trendrapport

Annons

Det är precis så här vi vill se ut 2021. Och vi säger som Nicolas Ghesquière första look: VOTE!

SE Louis VuittonS vårkollektion 2021 här:

Louis Vuitton SS21:

Foto: Louis Vuitton

LÄS MER:

Leggings i skinn och läderimitation hösten 2020

Här är Louis Vuittons senaste modeaccessoar

Modespaning: Fysiska modevisningar – kommer de att försvinna?

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons