Populärt: ShoppingtipsStylingtipsVårmode 2024Se Min LookTrendiga vårskorELLE-galanRöda mattan

Missade du ELLE Trendspaning? Se sändningen här!

23 okt, 2020 
AvJenny Thorell
Igår gick ELLE Trendspaning av stapeln digitalt på elle.se – för första gången någonsin i ELLEs historia. Här är höjdpunkterna!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Gårdagens trendspaning bjöd på det senaste från mode- och beautyvärlden, denna gång i digital form. Under kvällen bjöds tittarna på modespaningar, stylingtips samt tips och råd inom hudvård och makeup, och vi tävlade även ut närmare 100 priser till våra tittare!

Missade du sändningen – se den här:

Under kvällen gästades vi av en rad olika inspiratörer och experter. Kakan Hermansson och ELLEs chefredaktör Cia Jansson guidade oss med trygg hand genom höstens trender. ELLEs skönhetsredaktör Carin Hellman pratade hudvård och personliga favoriter från Babors sortiment, där hon lyfte fram deras legendariska ampull Perfect Glow.

Vi hade även besök av fashionistan Therese Hellström som gav oss stilsäkra stylingtips inom mode och Nora Kourkis som visade upp höstens make-up tips och trender tillsammans med Clarins produkter. En solklar favorit från Clarins sortiment var magiska ögonbrynsmascaran Brow Duo.

Annons

Med oss under kvällen var även matinspiratören Frida Lund som tipsade om godsaker från hennes senaste bok, Goda grejer. Inredningsproffset Sofia Wood gästade även och guidade oss till en festlig dukning som passar höstens alla middagar – till sin hjälp hade hon utvalda favoriter från Mio, bland annat det snygga Woodenforge matbordet.

Vinnarna från liven!

Vinnarna från livesändningen presenteras på ELLE.se på måndag 26e oktober.


ELLEs favoriter under trendspaningen:

Babor

BABOR är ett professionellt hudvårdsmärke grundat 1956 av den tyska biokemisten Dr. Michael Babor. BABOR står för avancerad hudvård med maximal effektivitet och kompatibilitet samt hållbarhet som genomsyrar alla processer.

BABOR Perfect Glow

Ampull som ger lyster & fukt för snygg finish och som motverkar digitalt hudåldrande. Ampullen är det första steget efter rengöring och når djupare än ett serum samtidigt som det ger direkt-effekt.

Annons

Collagen Booster Cream

24-timmars kräm som fyller ut huden inifrån, minskar linjer och rynkor samt förbättrar hudens elasticitet. Maximalt återfuktande och fuktbindande effekt med hyaluronsyra och marint kollagen.

HY-ÖL®& Phytoactive Hydro Base

Effektiv och unik 2-fas djuprengöring framtagen med patent 1955 som bevarar hudens naturligt skyddande barriär. Passar alla hudtyper/hudtillstånd.

Annons

Clarins

Clarins är det ledande selektiva hudvårdsmärket i Sverige. Märket använder endast de bästa och mest aktiva växtextrakten och erbjuder varje hudtyp och ålder de bäst lämpade produkterna.

Everlasting foundation

Foundation med matt finish som ger full täckning och håller i upp till 24 timmar.

Everlasting Concealer

Concealer som ger full täckning mot mörka ringar och påsar.

Annons

BROW DUO

Ögonbrynsmascara i duo-förpackning som håller i upp till 12 timmar. Finns i fem nyanser.

Annons

MIO

Woodenforge matbord

Gediget FSC-märkt matbord tillverkat av återvunnet trä och underrede i svartlackerad metall. Bordskivan har en rustik finish med tydliga sprickor och nötta detaljer. Bordet ingår i en serie.

Edit Stol

Tidlös och trendig stol i svartlackerad alm med naturrotting.

Maison

Svanenmärkt 3-sits soffa med härlig sittkomfort. Soffan har en enkel och stilren design med höga ben som underlättar vid städning. Finns i flera olika tyger och färger.

Annons

Psst!

Visste du att Mio erbjuder ett flertal svanenmärkta produkter i sitt sortiment? Läs mer på mio.se

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons