Bracelet Bags – här är den nya trendiga miniväskan

14 sep, 2023 
AvAmie Chorr
Trendiga handledsväskor att inspireras av
Just när du trodde att det var dags att säga hejdå till miniväskorna och göra plats åt de större kommer ännu en utmanare – säg hej till bracelet bags.
Annons
New York Fashion Week: COS AW23-visning
New York Fashion Week: COS AW23-visning

Säg hej till bracelet bags! Väskvarianten som är en kombination av den klassiska handväskan och ett armband. Vanligtvis är den designad i en slimmad och stilren form som smyger sig runt handleden som ett armband, samtidigt som den har tillräckligt med utrymme för att rymma dina viktigaste ägodelar. Handledsväskan är i princip en ny take på den klassiska clutchen, perfekt att ha med sig en kväll på stan.

Så stylar du bracelet bags

Väskorna kommer i en mängd olika material, från lyxigt läder till trendiga texturer och mönster vilket gör att de passar perfekt för olika tillfällen. Välj en väska i någon av höstens trendfärger som djupröd eller mörkgrön för en lyxig look som passar din outfit oavsett om du ska på brunch eller en festlig middag. För en mer extravagant känsla, satsa på en handledsväska med större utsmyckningar i botten eller kring handtaget.

Annons

Trendiga handledsväskor att inspireras av

Fendi

Den minsta av Fendigraphys modeller, Nano fendigraphy är en miniatyrversion av deras väska Fendi Baguette. Den är känd för sitt monogram-mönster och detaljerade broderier. Den har en justerbar axelrem och en magnetisk knäppning som gör att du kan bära den på flera olika sätt. En perfekt kompanjon för en kväll ute!

En bracelet bag I sammet är ett elegant alternativ för sen stilkräsna.
Alessandro Viero/IMAXTREE.COM
Annons
rutigt är så hett i höst och om du älskar mönstret är fendis nano i rutigt perfekt för dig.
Även fendy har en bracelet bag I teddy som är perfekt att matcha med din teddy-jacka i höst.

Loewe

En annan tolkning av väskan som armband kommer från Loewe. Deras väska har det passande namnet Bracelet pouch. Den har en kompakt design som är idealisk för att bära dina små grejer som nycklar, kort och läppstift. Denna kombination av smycke och väska ger en modern touch till din outfit.

Annons
Loewes bracelet bags är lite mer skulpturala!
I den får du plats med alla dina småprylar som du behöver ha med dig på din kväll ute på stan!

Max Mara

Som med alla trender är det oftast fler designers som hänger på. Max mara var snabba med att även de lansera sin tolkning Teddy fabric clutch, en mjukare version än vad man sett tidigare. Den lilla väskan är tillverkad i det populära "teddy"-tyget som ger en plyschig och mysig känsla. Kanske höstens mysigaste accessoar?

Annons

Foto: laucnhmetrics.com/spotlight

Annons
Innehåller annonslänkar