Populärt: ShoppingtipsModetrenderSe Min LookSommarmodeBadmodeSommarklänningarOutfits till bröllop

Taylor Swifts omtalade looks från hennes turné The eras tour

22 mar, 2023 
AvPenellope Ness
Taylor Swifts outfits under The eras tour
Taylor Swifts turné hyllar hennes 17-åriga karriär med en show som varar i flera timmar – och självklart bjuder hon även på en hel del enastående looks! Här är några av stjärnans outfits från de två första framträdanden av The eras tour.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Taylor Swift har officiellt påbörjat sin efterlängtade turné The eras tour. Under det tre timmar långa uppträdandet med 44 låtar (!) fick sångaren även chansen visa upp ett antal outfits.

VAD HAR TAYLOR SWIFT PÅ SIG UNDER SIN The ERA tour?

Hon bar looks av designers som bland annat Versace, Roberto Cavalli och Oscar de la Renta. Och showen verkade nästa likna en tidsresa. Att få se Taylor Swift sjunga låtarna Love story och You belong with me iklädd en klänning med guldfransar får det verkligen att kännas som 2008 igen!

Annons

Taylors framträdande var dock inte i kronologisk ordning. Istället valde hon i följande schema: Lover, Fearless, Evermore, Reputation, Speak now, Red, Folklore, 1989, Debut, och slutligen Midnights.

Här är några looks som stjärnan bjöd på under sina första framträdanden och hur de hyllar de olika milstolparna i hennes karriär!

Lover

Turnéns första framträdande inleddes med låtar från albumet Lover. Hon bar då en glittrig bodysuit, som enligt uppgift ska ha varit en design av Versace. Till det valde hon ett par knähöga stövlar från Louboutin.

Annons
Taylor Swift i en bodysuit och knähöga stövlar.
Taylor Swift i en bodysuit och knähöga stövlar.

När hon uppträdde den trejde låten The man, bytte stjärnan om till en glittrig kavaj. Lover-eran bjöd verkligen på flera sprakande looks!

Taylor Swift som bytt om till en glittrig kavaj och glittriga stövlar.

Fearless

Under sin Fearless-era, som var tidigt i hennes karriär, bar den unga Taylor en hel del guld och fransklänningar. Därför var det precis det fansen fick se under den här delen av showen. Taylors första Fearless-look var en guldiga miniklänning av Roberto Cavalli.

Annons

Evermore

När det var dags för Evermore hade Taylor på sig en lång, senapsgul klänning med korsettdetaljer. Under uppträdandet spelade hon på ett piano täckt i mossa.

Reputation

Sångarens Reputation-era bestod av mörk energi och likaså mörkt mode. Sjävklart levererade hon samma känsla under turnén, iklädd det här asymmetriska mästerverket av Roberto Cavalli.

Annons

Speak now

Taylor tog fram sin inre Disney-prinsessa under Speak now-delen och det var ett showstoppande modeögonblick. Taylor bar en balklänning av Nicole + Felicia Couture.

Taylor Swift i sin balklänning.
Taylor Swift i en design av Nicole + Felicia Couture.

Red

Red får ett av de bästa modeögonblicken under The eras tour, då Taylor återskapar sin look från musikvideon till låten 22. Men det är en liten ändring i texten på hennes ikoniska "Not a lot going on at the moment"-tröja. Under första kvällen stod det istället "A lot going on the moment".

Annons

Och under andra kvällen stod det "Who's Taylor Swift anyway? Ew."

Annons

Folklore

Härnäst kommer Folklore-delen och Taylor byter till en look som känns mer cottage core-chic. Första kvällen bar hon en svepande lila klänning av Alberta Ferretti.

I den här delen av showen var då Taylors looks verkar ha skiljt sig som mest från kväll till kväll. Under sitt andra framträdande bar hon istället den här vita klänningen, som också är en Alberta Ferretti-kreation.

1989

Under 1989-delen hade Taylor på dig ett glittrigt set från Roberto Cavalli. Första kvällen var den rosa.

Annons

Och andra kvällen var den grön.

Debut

Taylors debutalbum fick bara ett kort ögonblick under den långa showen. Den första kvällen överraskade hon fans och spelade hon låten Tim McGraw. Det var en akustiska paus mellan epokerna 1989 och Midnights, och hon bar en magentafärgad klänning.

Annons

Midnights

Taylor avslutar sin första The eras tour-show med låtar från albumet Midnights. Hon uppträdde bland annat låten Lavender haze passande nog i en lila ensemble av Oscar de la Renta.

Taylor levererade i alla aspekter och fans väntar med spänning på vad hon kommer att bjuda på härnäst. Vilka looks var dina favoriter?

Foto: TT, Instagram/@taylorswift, @roberto_cavalli, @albertaferretti, @taylor.swift.updates.13, @wefoundtaylorland13

Källa: Cosmopolitan

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons