Streetstyle från Fashion Week i Paris

27 sep, 2023 
AvAmie Chorr
Paris fashion week.
Paris, den eviga modehuvudstaden, tar nu med oss in i den avslutande veckan av årets viktigaste modemånad.Under den här veckan ser vi inte bara fram emot modet som visas på catwalken – streetstylen är minst lika inspirerande! Här är ELLEs favoriter.
Annons
Inspireras av nya trenden quite luxury
Inspireras av nya trenden quite luxury

Den här veckan samlas fashionistor från hela världen och transformerar Paris gator till en catwalk. Spana in kommande trender och inspireras av den parisiska auran!

Paris Fashion week är i full gång!

Trenden Parisienne Chic under Paris Fashion Week

Yara Shahidi
Yara Shahidi utanför Diors visning.

Fransyskornas favorittrend Parisienne Chic – vilket är förmågan att dra på sig vad som helst och göra det omedelbart elegant! Det råder ingen tvekan att besökarna under Paris Fashion Week gör allt för att anamma denna stil. Looken stavas avslappnad, tidlös elegans och enkelhet. Några nyckelplagg är oversize skjorta eller tröja, böljande eller korta kjolar och ett statement-smycke.

Annons

Stylingen är nyckeln – för att lyckas med Parisienne Chic gäller det att mixa det bekväma och avslappnade med det sofistikerade!

Välskräddad tweed à la Coco Chanel

tweed under paris fashion week

I Paris är hantverket heligt – och under modeveckan ser vi en hel del välskräddade looks, både på catwalken och på gatorna. I sann Coco Chanel-anda ser vi även en hel del tweed på de fashionabla besökarna. För att ge de klassiska plaggen en modern känsla, styla med en tweedkjol med en oversize stickad tröja och lårhöga boots!

Annons

Material och mönster som mixas och matchas

mix och matc under paris fashion week

Vi möttes även av en hel del edgy looks! Det är som om stadens atmosfär av konst och kultur smittar av sig på klädstilen. Vi ser avantgardistiska snitt, outfits där man mixat och matchat olika material och djärva accessoarer som bryter mot det lite mer enkla, vilket blir som en liten överraskning i varje outfit.

Se fler looks från Paris Fashion Weeks streetstyle

Jennifer Lawrence
Jennifer Lawrence
Annons
Vincenzo Grillo/launchmetrics.com/spotlight
Chiara Marina Grioni/launchmetrics.com/spotlight

Foto: Launchmetrics.com/Spotlight

Annons
Annons