Artikeln innehåller reklamlänkar
Populärt: ShoppingtipsStylingtipsModetrenderVårmode 2024Se Min LookTrendiga vårskor

Fem stickade favoriter från höstkollektionen hos Soft Goat

23 aug, 2023 
Fem stickade favoriter från höstkollektionen hos Soft Goat.
Hösten har landat hos det svenska kashmirmärket Soft Goat och i kollektionen hittas nyckelplagg perfekta för säsongen. Se ELLEs fem favoriter – och hur vi väljer att styla dem!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
5 utvalda tv- och realityserier att se hösten 2023Brand logo
5 utvalda tv- och realityserier att se hösten 2023

Stickade plagg hör höstsäsongen till och hos det svenska kashmirmärket Soft Goat har höstens kollektion precis landat. ELLEs stylingredaktör Josefine Kanth har klämt och känt på kollektionens senaste tillskott och hittat fem plagg som är perfekta för stundande säsong. Se vilka fem plagg som speglar höstens modebild – och hur du kan styla plaggen enkelt men stilsäkert i höst.

Soft Goat höstkollektion 2023 greige look.
Soft Goat höstlook med vita kashmirplagg.
Annons

ELLEs favoriter från soft goat AW23:

1. Kashmirbyxor

Det kabelstickade mönstret hänger med oss in i hösten och gärna på andra typer av plagg än bara den stickade tröjan. Dessa kabelstickade långbyxor i 100% kashmir funkar minst lika bra till hemmamys som till kontorstider – allt beror på hur du väljer att styla! Bär byxorna med en skräddad svart kavaj och t-shirt eller låt en vit krispig skjorta och smycken klä upp dina byxor. Tänk på att mixa material och låt kontraster ta för sig!

Annons

De kabelstickade byxorna i kashmir finns i fler färger här. (reklamlänk)

svarta kabelstickade kashmirbyxor från soft goat.

2. Lurvig tröja med matchande halsduk

Hösten bjuder mycket lurviga inslag när det kommer till säsongens stickade val och scarfdressing blir ett begrepp att lägga på minnet! Denna slätstickade tröja i alpackablandning som finns med matchande lurvig halsduk fångar två hösttrender i en smäll. En look perfekt för säsongen, helt klart. Kombinera med allt från ett par sköna leggings till kostymbyxor eller jeans.

Annons

Tröjan finns i tre olika färger här (reklamlänk) och halsduk finns här. (reklamlänk)

Lurvig tröja med matchande halsduk från soft goat.
lurvig halsduk i greige från soft goat.
Annons

3. Midjemarkerande kashmirtröja

Allt handlar om silhuetter i höst och återigen riktas fokus till en markerad midja. Denna slätstickade tröja med figurnära form och vida ärmar i kashmir är ett fint alternativ för dig som vill testa på silhuetten, utan att bära kavaj. Välj att bryta av med en kontrasterande material som läderbyxor eller en läderkjol.

Tröjan finns i olika färgval här. (reklamlänk)

4. Finstickad kofta

Kontorslooken 2.0 dominerar och ett nyckelplagg som fulländar stilen är den finstickade koftan. Som denna kofta i grå kashmir med nätta knappar! Styla den nätta koftan lager på lager – en minikjol eller avslappnade kostymbyxor och en rejält skräddad kavaj blir perfekt att kombinera med.

Annons

Koftan finns att spana in i fler färger här. (reklamlänk)

5. Chokladbrun kofta

Chokladbrunt är en färg att räkna med 2023 (alla höstens hetaste färgtrender hittar du här) och denna kabelstickade tröja är ett perfekt exempel för fånga färgen. För en stilsäker look, styla den jordnära färgen från topp till tå på allt från tröja till byxor och kappa. Eller bryt av med mörk denim!

Den kabelstickade tröjan finns att spana in här i fler färger. (reklamlänk)

brun tröja i kashmir från soft goat.

Foto: Soft Goat

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons