Artikeln innehåller reklamlänkar
Populärt: ShoppingtipsStylingtipsVårmode 2024Se Min LookTrendiga vårskorELLE-galanRöda mattan

Sommarens hetaste trendlook? Se till tunna, skira och spetsdekorerade nattlinnen

16 maj, 2023 
AvSade Borquez
AvJosefine Kanth
Sommarens hetaste trendlook? - Se till tunna, skira och spetsdekorerade nattlinnen
I sommar bär vi tunna, spetsdekorerade nattlinnen även utanför sovrummet. ELLEs stylingredaktör ger stylingtips på hur en bäst fångar en av sommarens hetaste trender!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Fantasifull flirt – följ med bakom kulisserna på ELLEs modeplåtningBrand logo
Fantasifull flirt – följ med bakom kulisserna på ELLEs modeplåtning

Underklädestrenden såg vi redan i höstas men under våren har den vuxit och finns nu precis överallt. Underkläder som syns, sidenklänningar och nattlinnen med spets och sensuella skärningar är nu en självklarhet även utanför sovrummet.

I vårens kollektioner finns det massor av inslag som flirtar med den avklädda trenden. Designers och modehus som Nensi Dojaka, Bottega Veneta, Tory Burch och Dolce & Gabbana visar alla sin variant av boudoir-trenden – och vi blir minst sagt peppade att låta den bli sommarens signatur.

Nensi Dojaka nattlinne.
Nensi Dojaka SS23
Annons
Bottega Veneta SS23
Bottega Veneta SS23
Tory Burch SS23
Tory Burch SS23

Stylingtips 1: Underkläder i fokus

Sommaren 2023 finns det inget finare än att låta underkläderna synas – och med den transparenta eller skira spetsklänningen är det minst sagt enkelt.

Annons

Blicka till sommarens mjuka och sköna underklädsset i klassisk färgskala och se till att låta seten synas! Vill du känna dig extra lyxig så kan du spendera lite extra på ett set i vackert siden. Som till exempel detta från Miu Miu som finns att spana in HÄR.

Glöm inte underdelen! Finns att köpa HÄR.

Stylingtips 2: Toppa med en topp

Plocka inspiration från Tory Burchs vår- och sommarvisning och låt säsongens trendiga off-shoulder blus bli plagget som hjälper dig att ta nattlinnet utanför sovrummet. Med en längre blus över spetsklänningen får du en look som känns lite mer påklädd, men ändå moderiktig.

Starta med en spetsklänning för att fånga upp sommarens trendlook! Ett fint exempel som fixar stilen är den här svara skira klänningen från Zara. En klänning som kan användas vid fler tillfällen och i olika kombinationer! Spana in den HÄR.

Tunn svart spetsklänning från Zara
Klick på bilden för att komma direkt till klänningen.

Toppa den skira klänningen med en topp! Och varför inte med säsongens hetaste modell som är off-shoulder! Den här krämvita tubtoppen från & Other Stories är ett perfekt lager att styla över en skir spetsklänning för att skapa en spännande och dynamisk look. Kika på den HÄR. (reklamlänk)

Annons
Off-shoulder topp i vitt siden från
Klicka på bilden för att komma direkt till toppen.

Addera ett par sandaletter i samma färgskala för att skapa en komplett och sammanhängande look. Som till exempel dessa från Nanushka som finns att spana in HÄR.

Sandaletter i off-white från Nanushka.
Klicka på för att komma direkt till sandaletter.

En outfit är inte komplett utan en väska! Välj en väska i en klassisk färg och tidlös design som till exempel denna från Loewe. Finns att spana in HÄR.

Annons
Sandfärgad ovalformad väska i läder från Loewe.
Klicka på bilden för att komma direkt till väskan.

Ett tunt armband i guld passar perfekt i alla lägen! Ta till exempel det här armbandet från Syster P. Finns att köpa HÄR.

Guld armband från Sister P.
Klicka på bilden för att komma direkt till armbandet.
Annons

FINN NYA SKIRA FAVORITER

Spana in fler skira alternativ och känn dig extra fin i din egen favorit!

Skygga inte tillbaka från att välja skira plagg med unika detaljer! Ta en närmare titta på den här spetsklänningen med coola snitt från Acne Studios. En spetsklänning som leker med två av säsongens hetaste material – siden och spets! Mer om klänningen ser du HÄR.

Spetsklänning med silkesrosett i gråblått från Acne Studios.
Klicka på bilden för att komma direkt till klänningen.

Eller välj en klänning i en klassisk modell. Som till exempel den här klänningen med spetsdetaljer längs kragen och midjan från det australienska märket Sir The Label. Klänningen har dessutom en trendig cut out-detalj som exponerar magen! Kika på den HÄR.

Annons
Svart klänning med spetsdetaljer längs krage och midja med cut-out som exponerar magen, från Sir The Label.
Klicka på bilden för att komma direkt till klänningen.

Intresserad av en skir klänning i en lavendel och med rosdetaljer? Ta en närmare titt på den här från The Garment som finns HÄR.

Klänning i lavendel med rosdetaljer från The Garment.
Klicka på bilden för att komma direkt till klänningen.

En enkel a-linjerad klänning i gräddvit med draperade detaljer längs sidorna från Toteme. Passar perfekt både till dags- och kvällsaktiviteter under sommaren. Spana in den HÄR.

Annons
A-linjerad gräddvitt klänning med draperade detaljer längs kragen från Toteme.
Klicka på bilden för att komma direkt till klänningen.

En tunn klänning i siden och med virkade detaljer = fullträff! Vill du hänga med trendtåget så blicka till Magda Butrym som låter virkat vara it-detaljen. En klänning som lyckats fånga trenddetaljerna – siden, skirt och virkat. Spana in klänningen som finns HÄR.

Vit sidenklänning med virkade detaljer, Magda Butrym.
Klicka på bilden för att komma direkt till klänningen.

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons