Populärt: ShoppingtipsStylingtipsVårmode 2024Se Min LookTrendiga vårskorELLE-galanRöda mattan

Spana in bilderna från Simon Porte Jacquemus otroliga bröllop

29 aug, 2022 
Spana in bilderna från Simon Porte Jacquemus otroliga bröllop
Designern Simon Porte Jacquemus har gift sig med kärleken Marco Maestri – och bjöd in till ett av årets mest fashionabla bröllop. Platsen var södra Frankrike och bland gästerna såg vi Dua Lipa och Tina Kunakey. Se de vackra bilderna här!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
ELLE Beauty: Min rutin – med Maja Nilsson LindelöfBrand logo
ELLE Beauty: Min rutin – med Maja Nilsson Lindelöf

Ett av årets mest fashionabla bröllop gick av stapeln i helgen. Det var i lördags som en av världens just nu största designers Simon Porte Jacquemus, grundaren av modehuset Jacquemus, gifte sig med kärleken Marco Maestri.

Simon Porte Jacquemus bröllop

Paret bjöd in familj och vänner till deras hem i södra Frankrike och bland gästerna såg vi till exempel artisten Dua Lipa och modellerna Mica Argañaraz och Tina Kunakey. Nästan samtliga gäster var klädda i vitt och ljusa nyanser av beige – och vi bjöds föga förvånande på väldigt många looks från det franska modehuset. Bakom inspirationen till Jacquemus höstkollektion för 2022, Le Papier, stod bland annat just designers eget kommande bröllop.

Annons

Och nu var det alltså dags! Designern själv kom dagen till ära iklädd en svart kostym (från Jacquemus) när han gick mot stadshuset i Charleval, Bouches-du-Rhône. Bredvid sig hade han sin mormor Liline, som ledde honom till ceremonin.

Annons

Marco Maestri var klädd i en ljus kostym och gick med sin mamma Cathy till vigseln.

Dua Lipa bar en transparent vit klänning från kollektionen Le Papier. Under klänningen, vilken hade en hög slits, lång utsväng kjol och påsydda dekorationer av hängande blommor på sig, såg man en topp i bandeau-modell och vita trosor. Hon bar vita skor, vita örhängen och bröt av med en svart Jacquemus-väska

Annons

Fler gäster, bland annat Amina Muaddi och Tina Kunakey, bar plagg från Jacquemus kollektion Le Papier.

Se fler bilder från bröllopet nedan!

Annons
Annons

Foto: TT

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons