Spana in bilderna från Simon Porte Jacquemus otroliga bröllop

Spana in bilderna från Simon Porte Jacquemus otroliga bröllop

Designern Simon Porte Jacquemus har gift sig med kärleken Marco Maestri – och bjöd in till ett av årets mest fashionabla bröllop. Platsen var södra Frankrike och bland gästerna såg vi Dua Lipa och Tina Kunakey. Se de vackra bilderna här!
29 augusti, 2022
ELLE Beauty: Min rutin – med Maja Nilsson Lindelöf
5:23

Efter reklamen: ELLE Beauty: Min rutin – med Maja Nilsson Lindelöf

(5:23)

Slå på ljud

Ett av årets mest fashionabla bröllop gick av stapeln i helgen. Det var i lördags som en av världens just nu största designers Simon Porte Jacquemus, grundaren av modehuset Jacquemus, gifte sig med kärleken Marco Maestri.

Alla detaljer om Jennifer Lopez tre maxade brudklänningar

Simon Porte Jacquemus bröllop

Paret bjöd in familj och vänner till deras hem i södra Frankrike och bland gästerna såg vi till exempel artisten Dua Lipa och modellerna Mica Argañaraz och Tina Kunakey. Nästan samtliga gäster var klädda i vitt och ljusa nyanser av beige – och vi bjöds föga förvånande på väldigt många looks från det franska modehuset. Bakom inspirationen till Jacquemus höstkollektion för 2022, Le Papier, stod bland annat just designers eget kommande bröllop.

Agence / Bestimage

Och nu var det alltså dags! Designern själv kom dagen till ära iklädd en svart kostym (från Jacquemus) när han gick mot stadshuset i Charleval, Bouches-du-Rhône. Bredvid sig hade han sin mormor Liline, som ledde honom till ceremonin.

Marco Maestri var klädd i en ljus kostym och gick med sin mamma Cathy till vigseln.

Dua Lipa bar en transparent vit klänning från kollektionen Le Papier. Under klänningen, vilken hade en hög slits, lång utsväng kjol och påsydda dekorationer av hängande blommor på sig, såg man en topp i bandeau-modell och vita trosor. Hon bar vita skor, vita örhängen och bröt av med en svart Jacquemus-väska

Fler gäster, bland annat Amina Muaddi och Tina Kunakey, bar plagg från Jacquemus kollektion Le Papier.

Därför pratar alla om Jacquemus (salta) visning i södra Frankrike

Se fler bilder från bröllopet nedan!

Foto: TT