Upptäck Jacquemus senaste kollektion Le Papier

Upptäck Jacquemus senaste kollektion Le Papier

Simon Porte Jacquemus har gjort det igen. Det franska modehuset bjöd in till en magisk visning inför hösten 2022. Platsen var södra Frankrike och kollektionen otrolig!
28 juni, 2022

Jacquemus har bjudit oss på en rad enastående visningar de senaste åren. Nära i minnet finner vi såklart den ljuvliga 10-årsjubileumsvisningen 2020, när det franska modehuset överraskade med en visning på ett fält mitt bland lila lavendel i franska Provence. (Kommer du ihåg?). Året efter byttes lavendel ut mot havre och i våras togs vi till en strand i Hawaii.

Här är höjdpunkterna från Louis Vuittons Cruise-visning 2023

Jacquemus bjöd in till visning med salttema

Och nu var det dags igen! Under måndagen presenterade Jacquemus sin höstkollektion för 2022 Le Papier (man älskar ju för övrigt när visningen ligger så tätt inpå säsongen) och platsen var vackra Camargue i södra Frankrike.

Mot en bakgrund av enorma salthögar visade modellerna upp en kollektion i lika ljusa nyanser. Gästerna på front row satt på bänkar tillverkade av saltkristall och efterfesten innehöll såklart en saltbar som serverade salta cocktails.

Se Jacquemus höstkollektion 2022

Men åter till huvudrollen för kvällen – FW22-kollektionen. Bakom inspirationen stod bland annat Simon Porte Jacquemus eget kommande bröllop. Stora tyllslöjor varvades med vackra, vita klänningar och tvådelade linneset, men även några gröna, bruna, beige och svarta kreationer letade sig in bland plaggen. Lekfulla snitt möter stilren elegans. Slutpratat! Spana in det bästa från kollektionen nedan.

TV: Så stylar du det heta 00-talsmodet

Bubblande barbiegirls & poppiga pasteller – så stylar du heta 00-talstrenden
0:46

Efter reklamen: Bubblande barbiegirls & poppiga pasteller – så stylar du heta 00-talstrenden

(0:46)

Slå på ljud

Foto: Jacquemus