Populärt: ShoppingtipsStylingtipsVårmode 2024StreetstyleSe Min LookTrendiga vårskor

Upptäck Jacquemus senaste kollektion Le Papier

28 jun, 2022 
Simon Porte Jacquemus har gjort det igen. Det franska modehuset bjöd in till en magisk visning inför hösten 2022. Platsen var södra Frankrike och kollektionen otrolig!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Jacquemus har bjudit oss på en rad enastående visningar de senaste åren. Nära i minnet finner vi såklart den ljuvliga 10-årsjubileumsvisningen 2020, när det franska modehuset överraskade med en visning på ett fält mitt bland lila lavendel i franska Provence. (Kommer du ihåg?). Året efter byttes lavendel ut mot havre och i våras togs vi till en strand i Hawaii.

Jacquemus bjöd in till visning med salttema

Och nu var det dags igen! Under måndagen presenterade Jacquemus sin höstkollektion för 2022 Le Papier (man älskar ju för övrigt när visningen ligger så tätt inpå säsongen) och platsen var vackra Camargue i södra Frankrike.

Mot en bakgrund av enorma salthögar visade modellerna upp en kollektion i lika ljusa nyanser. Gästerna på front row satt på bänkar tillverkade av saltkristall och efterfesten innehöll såklart en saltbar som serverade salta cocktails.

Annons

Se Jacquemus höstkollektion 2022

Men åter till huvudrollen för kvällen – FW22-kollektionen. Bakom inspirationen stod bland annat Simon Porte Jacquemus eget kommande bröllop. Stora tyllslöjor varvades med vackra, vita klänningar och tvådelade linneset, men även några gröna, bruna, beige och svarta kreationer letade sig in bland plaggen. Lekfulla snitt möter stilren elegans. Slutpratat! Spana in det bästa från kollektionen nedan.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons

TV: Så stylar du det heta 00-talsmodet

Bubblande barbiegirls & poppiga pasteller – så stylar du heta 00-talstrendenBrand logo
Bubblande barbiegirls & poppiga pasteller – så stylar du heta 00-talstrenden

Foto: Jacquemus

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons