Populärt: ShoppingtipsModetrenderSe Min LookSommarmodeBadmodeSommarklänningarOutfits till bröllopHöstens trender

Här är höjdpunkterna från Louis Vuittons Cruise-visning 2023

13 maj, 2022 
Se det bästa från Louis Vuittons Cruise-kollektion 2023
Platsen var San Diego och en vacker solnedgång utgjorde dekoren när Louis Vuitton presenterade sin Cruise-kollektion för 2023. Spana in höjdpunkterna från visningen.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Efter förra veckans Chanel-visning med formel 1-tema i Monte Carlo, var det den här veckan dags för Louis Vuitton att presentera sin Cruise-kollektion för 2023.

Cruise-visningarna i maj varje år är modehusens mest påkostade. De hålls på lyxiga destinationer runt om i världen och kollektionerna – som kan beskrivas som en mindre kollektion mellan höst- och vårkollektionerna riktade mot semestergarderoben – ger en försmak på vårmodet i butik redan i november.

Louis Vuittons bjöd in till visning i San Diego

Det franska modehuset bjöd in till visning i San Diego, närmare bestämt Salk Institute of Biological Studies i Kalifornien. Med den spektakulära arkitekturen (skapad av arkitekten Louis Kahn) i bakgrunden lät Louis Vuittons creative director Nicolas Ghesquière modellerna bära upp den kommande kollektionen.

Annons

Med solen som hedersgäst

Solnedgången som syntes i bakgrunden utgjorde inte bara en fantastisk dekor, utan har även letat sig in i kollektionen. ”The sun is the guest of honour in the Cruise 2023 collection” lyder pressmeddelandet från modehuset.

Solen går som en röd tråd genom kollektionen och inslag som linne, siden, läder, jacquard och tweed ska ge illusionen av solens skimrande reflektioner på naturen.

Det bästa från Louis Vuitton cruise 2023

ELLE har samlat höjdpunkterna från visningen nedan – spana in och inspireras!

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons

TV: ELLE Talks avsnitt 1

ELLE Talks – avsnitt 1Brand logo
ELLE Talks – avsnitt 1

Foto: Louis Vuitton

Annons