Populärt: ShoppingtipsModetrenderSe Min LookSommarmodeBadmodeSommarklänningarOutfits till bröllop

Cruise-kollektionen för dig som älskar Chanel, Formel 1 och Monaco

05 maj, 2022 
Chanel Cruise-kollektion 2022/2023
Motorsport, Monaco och typisk tweed. Här är Chanels senaste Cruise-kollektion du garanterat ska spana in.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Plötsligt tycks hela världen ha fastnat för motorsporten där snabba bilar och ett solkysst Monaco står som signum. Till och med det franska modehuset Chanel! Under de senaste månaderna har sporten växt sig extra kär till människor runt om i världen och när Chanel visade motorsport-inspirerade inslag i sin Cruise-kollektionen för 2022/23 under torsdags eftermiddagen är även vi redo att hoppa på tåget. Några dagar innan visningen visades en trailer och exklusiva bilder av Sofia and Roman Coppola som sneak-peak på kollektionen – med tydlig hint om inspirationen...

Annons
Annons

MONTE-CARLO BEACH 5-5-22 CRUISE 22/23

5 maj stod som datumet för Chanels Cruise-visning 2022/23 och dagen till ära bjöds vi in till soliga Monaco, ett land som med stark koppling till det franska modehusets historia. Med Karl Lagerfeldts hus, La Vigie ett stenkast bort, presenterades den sport-influerade kollektionen på den strandnära catwalken.

– Från ett väldigt tidigt stadie visste jag att vi skulle visa en modevisning i Monaco, och närmare bestämt på Beach Hotel. Det var dessutom något som Karl drömde om, berättar Chanels chefsdesigner Virginie Viard och fortsätter...

Annons

– Från denna magnifika plats kan man skymta hans villa, La Vigie. Jag kommer aldrig att glömma tiden jag tillbringade där med terrasser, balkonger, stora parasoll och ljuvliga korgar med blommor – så mycket vackert, säger Virginie om sina minnen i Monaco.

Vänta dig sportiga inslag som typiska overaller, hjälmar och väskor formade som tennisrack men även det feminina och typiska Chanel-dragen som vi alla älskar. Klassisk tweed, vita höga kragar, sidensignaturer, blomdetaljer och gnistrande paljetter. Skrolla för hela kollektionen!

Annons

Alla looks från Chanel Cruise 22/23

Annons
ELLE-galan 2022: Det bästa från röda mattanBrand logo
ELLE-galan 2022: Det bästa från röda mattan

Foto: Chanel

Annons