Bohemiskt och rockigt – här är festivalmodet på Lollapalooza 2023

03 jul, 2023 
AvAmie Chorr
Det var inte bara musiken som stod i centrum på årets Lollapalooza i Stockholm. Det gjorde även looksen hos både besökare och artister. Här är ELLEs trendspaning från tredagarsfestivalen.
Annons
Se Prinsessan Dianas ikoniska sommarlooks
Se Prinsessan Dianas ikoniska sommarlooks

Lollapalooza är inte bara en plats att njuta av favoritartister och bli inspirerad av musikens energi. Festivalen är också ett tillfälle att verkligen ta ut svängarna med din stil.

Bohemiskt och rockigt – trender på Lollapalooza 2023

Årets festivalmode präglades av bohemiska vibbar, edgy rockstilar och färgsprakande detaljer. Även westerntrenden i form av cowboyboots syntes tydligt. Denim var också populärt – många valde att bära slitna jeansshorts. Även en hel del virkade klänningar och överdelar syntes i festivalmyllret.

En nytillkommen favorit som också syntes mycket är spetskjolar matchat med läderväst eller överdel i mesh. Vi kunde tydligt se att kedjebältet gjort comeback denna sommar. Och allt fler väljer att matcha det till den låga vita midikjolen som även den är en storfavorit i år.

När det gäller accessoarerna var cowboyhatten det populäraste valet. Peg Parnevik hade till och med pysselhörna för sina nära vänner innan sin spelning. Där kunde alla dekorera varsin cowboyhatt att bära på festivalområdet. Festivaltrenden med glittriga stenar applicerade i ansiktet håller i sig när det kommer till beautylooksen.

Annons

Looksen hos Artisterna som upptädde på LollaPalooza 2023

Artisterna överträffade förväntningarna när det kom till årets festival-looks. Lizzo, Miss Li, Zara Larsson, Daniela Rathana, Aurora och Sabrina Carpenter är några av de artister som strålade på scen i sina outfits. Korsetter, minikjolar och lårhöga pumps var några av de hetaste modedetaljerna. Färgen rött är en stark favorit och gnistrande stenar adderade en extra dos glamour.

Zara Larsson på Lollapalooza 2023

Zara Larsson på Lollapalooza 2023

Aurora PÅ LOLLAPALOOZA 2023

Aurora på Lollapalooza 2023

Daniela Rathana PÅ LOLLAPALOOZA 2023

Daniela Rathana på Lollapalooza 2023

LIZZO PÅ LOLLAPALOOZA 2023

Lizzo på Lollapalooza 2023
Annons
Lollapalooza 2023: virkat & stickat
Lollapalooza 2023: virkat & stickat

MISS LI PÅ LOLLAPALOOZA 2023

Miss Li på Lollapalooza 2023

Sabrina Carpenter PÅ LOLLAPALOOZA 2023

Foto: TT & instagram

Annons