Populärt: ShoppingtipsModetrenderSe Min LookSommarmodeBadmodeSommarklänningarOutfits till bröllopHöstens trender

Den smyckade väskan – så stylar du den trendiga accessoaren

30 jun, 2023 
AvAmie Chorr
Den smyckade väskan är accessoaren att ta med till sommarens alla festligheter. Tänk iögonfallande glittrigt eller gnistrande! ELLE har valt ut favorit-väskor som speglar trenden.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Så gör du skotrenden med blommor självBrand logo
Så gör du skotrenden med blommor själv

Om denna it-väska skulle delas ut i slutet av festerna kanske färre av oss skulle göra en taktisk tidig exit. Partyväskan har synts till på modevisningar för varumärken som Hermés, Versace, Jil Sander och på streetstyle-bilder från modeveckorna. Den smyckade väskan är det perfekta alternativet för dig som vill piffa upp vilken outfit som helst och sätta en glamorös touch på din look under festliga tillfällen.

Denna it-väska bärs för att göra ett statement och skapa feststämning vart du än går. Välj din favoritdesign och ge din outfit en extra wow-faktor som kommer att få dig att sticka ut och lysa upp varje rum du går in i.

Annons

Så stylar du den smyckade väskan

När jag skriver att det inte finns några gränser så menar jag det. För att haka på trenden föreslår jag en handväska prydd med pärlor, paljetter eller strass. För den som inte vill glittra eller är ovan vid starka färger går det lika bra välja en fluffigare väska eller en väska med fjädrar för att få samma effekt.

Den smyckade väskan ger din look en touch av extravagans. Och du måste inte köpa nytt. Har du kanske en väska hemma du kan göra om och dekorera själv? Annars är vintagebutiker ett hett tips. Leta efter udda texturer eller mönster som poppar. Det är även otroligt kul att matcha olika texturer ihop med varandra! Tänk dig en grön fjädrad kjol med en guldig strass-väska. Yum!

Annons

Här hittar du inspiration på smyckade partyväskor

Se bildregnet nedan för inspiration till din framtida partyväska som kommer ta din look till nästa nivå.

Annons
Annons
Annons
Annons

Foro: Spotlight/laucnhmetrics.com

Annons