Rodebjer Aw21 – se första bilderna på kollektionen

Rodebjer AW2021

Köpenhamns modevecka är i full gång och Rodebjer är ett av de svenska märkena att presentera sin kommande höstkollektion 2021. Här kan du se alla kommande looks!
04 februari, 2021
5 modetrender vi ser fram emot 2021
Slå på ljud

Copenhagen Fashion Week är i full gång och Rodebjer är ett av de svenska märkena som presentera sin kommande höstkollektion 2021 under den digitala modeveckan. (Kollektionen kommer även att presenteras under Stockholms modevecka nästa vecka).

AW21: Funktion, skönhet och hållbarhet

Se de första bilderna på Rodebjers kollektionen här –som för säsongen fokuserat på en selektiv garderob med unika och älskade plagg – funktion, skönhet och hållbarhet är ledorden. När behovet av värme och intimitet ökar, är det viktigt att hitta plagg som omfamnar en känsla av värme. Därför lyfter Rodebjer deras stickade plagg gjorde av reused kashmir, lite extra den här säsongen. Det behövs!

Sportdetaljer och feminina klänningar

Färgskalan går bland annat i gult, rost, metallic, grönt och svart. Sportreferenserna är fortfarande närvarande i leggings med zip-detaljer och hållbara pufferjacka. Det mixas med feminina klänningar, kjolar och iögonfallande accessoarer. Här kan du se alla de kommande looksen från det svenska favoritmärket!

Såhär ser Rodebjers höstkollektion 2021 ut:

Foto: Rodebjer

LÄS MER:

Färgtrender 2021 som dominerar vårmodet

Vårens viktigaste accessoartrender 2021

Vårens hetaste modetrender 2021 – enligt våra svenska modemärken