Populärt: ShoppingtipsStylingtipsVårmode 2024Se Min LookTrendiga vårskorELLE-galanRöda mattan

Vårens viktigaste accessoar- och smyckestrender 2021

21 jan, 2021 
VÅRENS ACCESSOAR- OCH SMYCKESTRENDER 2021
Vilka är det viktigaste accessesoarerna och smyckestrenderna våren 2021? ELLEs Fashion Director har samlat de hetaste accessoar- och smyckestrenderna som garanterat ger din vårlook ett lyft.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Det blir en vår som fokuserar på funktion – iallafall när det kommer till några av de hetaste accessoarerna för säsongen. I smyckesväg fortsätter kedjan och pärlorna att regera. Silversmycken blir en viktig del av vårgarderoben och desto närmare sommaren vi kommer desto mer inspiration från havets djup! Varsågoda, ELLE listar de viktigaste accessoar- och smyckestrenderna i vårmodet 2021!

Vårens viktigaste accessoar- och smyckestrender 2021Brand logo
Vårens viktigaste accessoar- och smyckestrender 2021

1. Runda former

En trend som det bokstavligen bubblar om just nu är de runda formerna med hög glans. Från Rodebjer till Balenciaga, Sportmax och Jil Sander – alla debuterar några av säsongens bästa runda former. Och visst adderar det extra sofistikerad glam till vårmodet!

[email protected]
Annons

2. AnsiktsMASKEN

I många länder är det obligatoriskt att bära mask sedan en tid tillbaka. Och den här säsongen sätter designers sin egen prägel på vårens måste-ha-objektet. Fantasin har inga gränser!

Annons
Eckhaus latta.
Bora Aksu.
Annons
Anna Sui.

3. insvept

Ett plagg eller accessoar som får dig att se bekväm och stilsäker ut. Prada, Jil Sander och Coperni visar alla ett nytt sätt att svepa in oss på!

Annons
Jil Sander.
Prada.
Annons

4. Silversmycken

Den här säsongen är det silversmycken som regerar – det verkar som modeskaparna tagit ett steg tillbaka och bytt ut guldet mot silvret. Tänk överdimentionerade kedjelänkar till maxade armband.

Louis Vuitton.
Chloé.
Annons
Hèrmes.

5. Smart Förvaring

Låt det viktigaste som kort, nycklar och eventuellt din mobiltelefon (om den får plats?) hänga i säkert förvar runt halsen i vår – så slipper du leta efter det i onödan! Chanel, Versace och Boss visar vägen.

BOSS.
Annons
Chanel.
Celine by Hedi Slimane.
Annons

6. kedjesmycken fortsätter

Kedjan fortsätter härska i modebilden – från grova länkar hos Givenchy och Victoria Beckham till enklare varianter hos Jacquemus!

Givenchy
Annons
Jacquemus.

7. Vattenflaskan är med överallt

Modemärken som Givenchy och Fendi hjälper oss en bit på vägen den här säsongen mot att bli mer miljövänliga. Det är dags att en gång för alla ge upp engångsplats. Nu är det dessutom trendigt att bära din vattenflaska (så att alla ser!). Smidigt och snyggt.

Givenchy.
Annons
Fendi.
Marine Serre.
Annons

8. Långa halsbandS

Efter säsonger med chockers och kortare halsband, är det nu uppfriskande att se att de långa halsbanden är tillbaka under vår- och sommaren 2021. Alla från Chloé till Dior gör sina egna former av de långa längderna!

Dior.
Chloé.
Annons
Ports 1961.

Foto: Imaxtree

LÄS MER:

Spana in koftan som kommer bli din bästa vän 2021

Gör dig redo för skotrenderna som tar över våren 2021

Nyckelplaggen att satsa på inför vårmodet 2021

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons