Vårens viktigaste accessoar- och smyckestrender 2021

VÅRENS ACCESSOAR- OCH SMYCKESTRENDER 2021

Vilka är det viktigaste accessesoarerna och smyckestrenderna våren 2021? ELLEs Fashion Director har samlat de hetaste accessoar- och smyckestrenderna som garanterat ger din vårlook ett lyft.
21 januari, 2021

Det blir en vår som fokuserar på funktion – iallafall när det kommer till några av de hetaste accessoarerna för säsongen. I smyckesväg fortsätter kedjan och pärlorna att regera. Silversmycken blir en viktig del av vårgarderoben och desto närmare sommaren vi kommer desto mer inspiration från havets djup! Varsågoda, ELLE listar de viktigaste accessoar- och smyckestrenderna i vårmodet 2021!

Vårens viktigaste accessoar- och smyckestrender 2021
Slå på ljud

1. Runda former

En trend som det bokstavligen bubblar om just nu är de runda formerna med hög glans. Från Rodebjer till Balenciaga, Sportmax och Jil Sander – alla debuterar några av säsongens bästa runda former. Och visst adderar det extra sofistikerad glam till vårmodet!

[email protected]

Armando Grillo

2. AnsiktsMASKEN

I många länder är det obligatoriskt att bära mask sedan en tid tillbaka. Och den här säsongen sätter designers sin egen prägel på vårens måste-ha-objektet. Fantasin har inga gränser!

Eckhaus latta.

Bora Aksu.

Anna Sui.

3. insvept

Ett plagg eller accessoar som får dig att se bekväm och stilsäker ut. Prada, Jil Sander och Coperni visar alla ett nytt sätt att svepa in oss på!

Jil Sander.

Prada.

4. Silversmycken

Den här säsongen är det silversmycken som regerar – det verkar som modeskaparna tagit ett steg tillbaka och bytt ut guldet mot silvret. Tänk överdimentionerade kedjelänkar till maxade armband.

Louis Vuitton.

Chloé.

Hèrmes.

5. Smart Förvaring

Låt det viktigaste som kort, nycklar och eventuellt din mobiltelefon (om den får plats?) hänga i säkert förvar runt halsen i vår – så slipper du leta efter det i onödan! Chanel, Versace och Boss visar vägen.

BOSS.

-

Chanel.

Celine by Hedi Slimane.

6. kedjesmycken fortsätter

Kedjan fortsätter härska i modebilden – från grova länkar hos Givenchy och Victoria Beckham till enklare varianter hos Jacquemus!

Givenchy

Courtesy of Press Office

Jacquemus.

7. Vattenflaskan är med överallt

Modemärken som Givenchy och Fendi hjälper oss en bit på vägen den här säsongen mot att bli mer miljövänliga. Det är dags att en gång för alla ge upp engångsplats. Nu är det dessutom trendigt att bära din vattenflaska (så att alla ser!). Smidigt och snyggt.

Givenchy.

Fendi.

Marine Serre.

8. Långa halsbandS

Efter säsonger med chockers och kortare halsband, är det nu uppfriskande att se att de långa halsbanden är tillbaka under vår- och sommaren 2021. Alla från Chloé till Dior gör sina egna former av de långa längderna!

Dior.

Chloé.

Ports 1961.

Foto: Imaxtree

LÄS MER:

Spana in koftan som kommer bli din bästa vän 2021

Gör dig redo för skotrenderna som tar över våren 2021

Nyckelplaggen att satsa på inför vårmodet 2021