Populärt: ShoppingtipsStylingtipsVårmode 2024Se Min LookTrendiga vårskorELLE-galanRöda mattan

Vårens hetaste modetrender 2021 – enligt våra svenska modemärken

02 sep, 2020 
ELLEs Fashion Director listar några av de stora trenderna vi kommer att se hos de svenska modemärkena den kommande säsongen – vilken blir din favorit ur vårmodet 2021?
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

5 modetrender vi ser fram emot 2021Brand logo
5 modetrender vi ser fram emot 2021

Mocka, avslappnade kostymer och läder – så stavas några av säsongens hetaste trender hos de svenska modemärkena! ELLEs fashion director Elina Grothén har synat vårmodet 2021 och ger dig en försmak på vad du kan förvänta dig i butikerna redan i början av 2021.

Kollektionerna landar i butik från slutet av januari och framåt. Vi har dykt ner lite extra i vårmodet hos några av våra svenska modemärken för att se vad de satsar på för trender till våren 2021. Här listar vi några av de stora trenderna som vi ser hos märken som Stand Studio, Rodebjer och Mayla mfl. Varsågod, gör dig förbered på vårmodet redan nu!

Läs också: Allt om vårens trender 2021 – stor guide

1.Vit långklänning

Sommaren är inte komplett utan en vit långklänning, och 2021-års vårmode gör ingen besviken. Det kommer att finnas en rad härliga vita klänningar från bland annat: Amanda Borgfors Mészáros, Rodebjer och Stylein!

Amanda Borgfors Mészáros.
Rodebjer.
Annons
Stylein.

2. Ljusglimtar av läder

De senaste säsongernas lädertrend håller i sig även nästa säsong. Satsa på ljusa toner av äggvitt, beige, kola och lavendel.

Annons
House of Dagmar.
Stand Studio.
Stylein.
Annons

3. Denim på denim

Bär denim både i vardagen som till festligheter. Denimplagget ska vara i fokus oavsett om du bär ett enkelt eller denim på denim. Gör som Stylein, Jenerica och Mayla och satsa all in på denim-looken våren 2021!

Stylein.
Jenerica.
Annons
Mayla.

4. Orange som accentfärg

Den trendigaste färgen nästa vår är definitivt orange – som kommer på allt från accessoarer till klänningar. En riktig färgklick!

Annons
ATP Atelier.
Rave Review.
Jennifer Bloom.
Annons

5. Mocka

70-tals tyget mocka har hittat sin väg tillbaka in i modet våren 2021. Frågan är satsa du på mockajackan, mockastövlarna eller mockabyxor?

Stand Studio.
Hunkydory.
Annons
Odd Molly.

6. Avslappnade kostymen

Efter den strama powersuiten, är det dags för en liten mer avslappnad och loose passform – skönt men ändå chict! Ta inspiration från Mayla, Hope, Stylein och Rodebjer.

Annons
Mayla.
Hope.
Stylein.
Annons
Rodebjer.

LÄS MER:

Vårmode 2021: Säsongens viktigaste trender

Färgtrender 2021 som dominerar vårmodet

Nyckelplaggen att satsa på inför vårmodet 2021

Årets största beautytrender 2021

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons