Artikeln innehåller reklamlänkar
Populärt: ShoppingtipsStylingtipsVårmode 2024Se Min LookTrendiga vårskorELLE-galanRöda mattan

Plagg och accessoarer att slå till på under singles day 2020

11 nov, 2020 
singles day 2020 shopping
ELLE har gjort ett djupdyk bland pågående reor och årets Singles day 2020 för att ge dig bästa tipsen. Upptäck vad vi håller span på just nu.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
5 tips för hur du shoppar smart på reanBrand logo
5 tips för hur du shoppar smart på rean

Under pågående Singles day 2020 presenterar butikerna likt tidigare år unika erbjudanden på utvalda plagg eller produkter och har man haft span på ett specifikt plagg kan detta vara det perfekta tillfället att satsa – till ett bättre pris!

ELLEs stylingredaktör Josefine Kanth har gjort jobbet och ger dig en lista på plagg och accessoarer som är en bra investering oavsett erbjudande eller ej. Med allt från vintersäsongens nyckelplagg till stämningsfulla julklappstips. Ta en titt på köpen vi på ELLE har span på just nu.

Annons

10 perfekta köp att spana in under Singles day 2020:

En beige kappa håller stilen säsong efter säsong, satsa på en i rak skräddad modell som denna från Samsøe samsøe som en säker investering.

En beige kappa håller stilen säsong efter säsong, satsa på en i rak skräddad modell som denna från Samsøe samsøe som en säker investering. Finns här. (reklamlänk)

Se fler utvalda kappor i beige här.

En mössa i chunky modell håller dig stilsäker och varm hela vintern, denna från Rodebjer är en favorit.

En mössa i chunky modell håller dig stilsäker och varm hela vintern, denna från Rodebjer är en favorit. Finns här. (reklamlänk)

Annons

Se fler utvalda mössor här.

tofflor från sephard

Mer dagar hemma (både i hemmakontor och kommande julhelger) kräver sköna tofflor som hjälper dig behålla värmen. Dessa klassiker från Shepard är en perfekt gåva eller julklapp att ge sig själv eller kär vän. Finns här. (reklamlänk)

Se fler tofflor här.

kavaj i beige från toteme.

Totême är mästare på kavajen i oversized modell och låt oss säga att denna i beige är ett kap både tack vare silhuett och kulörval. Finns här. (reklamlänk)

Annons

Se fler utvalda kavajer här.

sömlösa leggings filippa k

Leggings är utan tvekan årets plagg, perfekt för hemmajobb, långpromenader och träning. Dessa sömlösa klassiker från Filippa K är en storfavorit – till många! Finns här. (reklamlänk)

Se fler utvalda leggings här.

sneakers från new balance.

New Balance har många stilsäkra alternativ när det kommer till bekväma sneakers men dessa med kombinationen beige + blå är en 10-poängare. Finns här. (reklamlänk)

Annons

Se fler utvalda sneakers här.

Vackra smycken piggar upp mer än någonsin och detta armband från Anni Lu (med trendig pärla) är magisk. Finns här. (reklamlänk)

Se fler utvalda smycken här.

skor atp atelier

Kängorna är inte bara bekvämt funktionella – även trendiga 2020. Dessa med snörning från Atp atelier är ett snyggt alternativ. Finns här. (reklamlänk)

Annons

Se fler utvalda kängor här.

doftljus la bruket

En viktig komponent under vinterhalvåret är (ju såklart) väldoftande doftljus, som denna från L:a Bruket. Finns här. (reklamlänk)

Se fler utvalda doftljus här.

tröja ragdoll
mjukisbyxa ragdoll
Annons

Även mjukisset har blivit en garderobsfavorit under dessa dagar som spenderas mer och mer hemma. Ragdoll LA gör stilsäkra alternativ i alla möjliga färger. Detta set i beige finns här (reklamlänk) och här (reklamlänk).

Se fler utvalda set här.

skor från atp atelier

Ännu en bra och stilsäker investering är vinterskon även kallad chunky boots som håller sig aktuell och trendig även 2020. Dessa från Atp atelier finns här. (reklamlänk)

Annons

Se fler utvalda chunky boots här.

jacka fillippa k

Och vintersäsongens it-jacka! Välkomna puffern som både är funktionell, bekväm och trendig. Denna från Filippa K finns här. (reklamlänk)

Se fler utvalda pufferjackor här.

Foto: Imaxtree

LÄS MER:

Singles Day 2020! Här är de bästa modefynden

Här är butikerna som har bäst rea på Singles Day 2020

Julklappstips 2020 – perfekt till pojkvän, pappa och bror

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons