Artikeln innehåller reklamlänkar
Populärt: ShoppingtipsModetrenderSe Min LookSommarmodeBadmodeSommarklänningarOutfits till bröllopHöstens trender

Nyöppnade modebutiker att besöka nästa gång du är i Stockholm

11 maj, 2023 
AvSade Borquez
AvJosefine Kanth
Nyöppnade butiker att besöka i Stockholm.
Planerar du ett besök i huvudstaden i sommar och sugen på att spana in shoppingutbudet? ELLE listar sju nyöppnade butiker du måste besöka!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Emilia de Poret: Så stylar du vårens linneplaggBrand logo
Emilia de Poret: Så stylar du vårens linneplagg

Stockholm är en storstad full av liv, speciellt sommartid. Och är du modeintresserad finns det massor av spännande butiksupplevelser att upptäcka. Titt som tätt öppnar det upp nya butiker runt om i staden och bara under våren har utbudet expanderat. ELLE listar ett gäng nyöppnade butiker som är värda att lägga på lisan över adresser att besöka.

ÖSTERMALM

Loewe Paula’s Ibiza pop-up på NK

Sedan 2017 har det spanska modehuset Loewe årligen lanserat sin lekfulla Paula’s Ibiza-kollektion. Den populära kollektionen som varje år varierar med en ny twist, är skapad med en grundinspiration från Paula’s Ibiza. Något som först sattes på kartan 1972 av Paula som både klädde och styrde den tidens mest hippaste personer och evenemang. Det blev en internationell hub för en hippieinfluerad och bohemisk livstil på Ibiza och varje år låter Loewe den leva vidare på nytt! Sommarens energifyllda kollektion tar inspiration från livet på ön och Nordiska Kompaniet i Stockholm står som enda destination i Norden att få besök av det exklusiva pop-up konceptet.

Annons
Loewe Paula Ibiza kollektion 2023.
Sommarens Paula Ibiza kollektion visar allt från vackra stråväskor till lekfulla skor och accessoarer.

Hela Paula’s Ibiza kollektionen kommer med andra ord finnas tillgänglig att upptäcka fysiskt på den svenska marknaden – äntligen! Loewes pop-up kommer att vara tillgänglig på Nordiska Kompaniet fram till den 14 juni, därefter reser den vidare till bland annat Galleri Lafayette i Paris och Harrods i London. Så pass på att spana in en av sommarens härligaste kollektioner!

Adress: Nordiska Kompaniet på Hamngatan

Mer om Loewes Paula’s Ibiza kollektion finns att upptäcka här.

Annons
Loewe Paula Ibiza En minst sagt spektakulär pop-up butik på Nordiska Kompaniet!
En minst sagt spektakulär pop-up butik på Nordiska Kompaniet!

Teurn Studios

Svenska stjärnskottet Teurn Studios har hittat ett nytt hem på Artillerigatan 4 i Stockholm! Här kan du som kund få en inblick i ateljén, upptäcka det kurerade sortimentet på nära håll samt få en exklusiv shoppingupplevelse då ateljén endast går att besöka genom bokade möten och utvalda drop in-tider. Det svenska varumärket som är grundat av Anna Teurnell erbjuder kurerade garderobsklassiker i lyxiga materialval – alla plagg med en stilsäker twist. Så älskar du den minimalistiska stilen med tidlösa klassiker är Teurn Studios helt klart något för dig.

Annons

Adress: Artillerigatan 4.

Instagram: @teurnstudios

Webbshoppen hittar du här

SÖDERMALM

& Other Stories

Butikskedjan & Other Stories har valt att öppna en ny butik och denna gång är det Götgatsbacken i stadsdelen Södermalm som står i fokus. För dig som inte känner till & Other Stories finns här ett sortiment med trendiga och tidlösa plagg i god kvalité. Regelbundet introduceras spännande designsamarbeten med nya och innovativa varumärken runt om i världen och deras plagg är indelade i olika ateljésortiment som speglar tre storstäders unika stil – Los Angeles, Paris och Stockholm. På så sätt visas ett trendigt och moderiktigt utbud – i varierad stil.

Annons

Adress: Götgatan 36.

Instagram: @andotherstories

ANNONS Webbshoppen hittar du här

Butiken på Götgatan 36 i Stockholm.
Butiken på Götback
En inblick i butiken på Södermalm i Stockholm.
En inblick i butiken på Södermalm i Stockholm.
I butiken finns givetvis även & Other Stories skönhetsutbud tillgängligt.
I butiken finns givetvis även & Other Stories skönhetsutbud tillgängligt.
Annons

Arket

Arket har också valt att öppna en andra butik i Stockholm och därmed blir det deras tredje butik i Sverige. Denna gång blickar även dem till Södermalm – faktum är att de flyttar in i lokalen bredvid & Other Stories. Det svenska varumärket har blivit en favorit världen över just för sina prisvärda plagg i tidlös skandinavisk design och kvalité. Så är du intresserad av att uppdatera basgarderoben eller skapa en kapselgarderob är Arket shoppingdestinationen du vill skriva upp.

Annons

Adress: Götgatan 36.

Instagram: @arketofficial

ANNONS Webbshoppen hittar du här

Arket har precis slagit upp portarna till sin andra butik i Stockholm, på Götgatan 36.
Arket har precis slagit upp portarna till sin andra butik i Stockholm.
Den nya butiken erbjuder ett kurerat utbud av dam, herr hem och kök utspritt på 300 kvadratmeter.
Den nya butiken på 300 kvadratmeter erbjuder ett kurerat utbud av dam, herr hem och kök
Arket butik på Götgatan 36 i Stockholm.
Butikskonceptet är skapat för kunden på språng.
Annons

A Day's March

A Day’s March har expanderat och öppnat ytterligare en butik och denna gång är det stadsdelen Södermalm och Åsögatan 126 som är varumärkets nya hem. A Day’s March har sedan tidigare fyra butiker i Sverige, tre butiker i Stockholm och en i Göteborg. Utöver Sverige har de även butiker i Köpenhamn och London och varje butik visar en butiksupplevelse där inredning och varumärkets sortiment får samspela. Den nyöppnade butiken på Åsögatan flirtar med den traditionella funkisstilen och A Day´s March materialpalett – med andra ord en butik att spana in om du gillar både mode och inredning.

Annons

Adress: Åsögtan 126.

Instagram: @adaysmarch

Webbshoppen hittar du här

Asket

Det svenska varumärket Asket vars vision är att göra det lättare för kunden att köpa mindre, men bättre plagg har öppnat en ny butik på Södermalm – där fokus ligger på reparerade plagg som ska få nytt hem. Den nya butiken Restore erbjuder reparerade plagg från Askets permanenta sortiment som antingen tidigare används, returnerats eller varit ett prov. Med andra ord samlas de reparerade plaggen här för att sedan återigen få nytt liv. I butiken kan du som kund även lämna in dina gamla Asket-plagg. Den nya Restore-butiken hittar du på Bondegatan 48 i Stockholm och du kan läsa mer om den här!

Annons

Adress: Bondegatan 48

Instagram: @asket

Webbshoppen hittar du här:

Den nya butiken Asket Restore.
Den nya butiken Asket Restore.
Gamla reparerade plagg finns att upptäcka till en lägre prisnivå i butiken.
Gamla reparerade plagg finns att upptäcka till en lägre prisnivå i butiken.
Annons
Asket butik på Bodegatan.

NORRMALM

NOOTKA

Glada nyheter till alla som älskar smycken och tidlös design! Lisa Olssons smyckesmärke Nootka har nyligen slagit upp portarna till deras allra första fysiska butik och har du missat den är det hög tid att lägga Norrmalm och Döbelnsgatan 55 i Stockholm på minnet. Nootka startades 2019 med en vision att skapa hållbara och tidlösa smycken med unika detaljer och har sedan starten expanderat deras sortiment med nya moderna klassiker. Alla smycken är designade samt producerade i återvunnet silver och tillverkningsprocessen sker i deras gjuteri som är beläget i Stockholm. Och för den som föredrar guld än silver kan känna sig lugn i att alla smycken kommer även i guldplättering. Så har du alltid velat känna och klämma på Nootkas smycken, vet du nu adressen att skriva upp.

Annons

Adress: Döbelnsgatan 55.

Instagram: @nootkaofficial

Webbshoppen hittar du här

Annons