Populärt: ShoppingtipsStylingtipsVårmode 2024Se Min LookTrendiga vårskorELLE-galanRöda mattan

A Day’s March släpper sommarkollektion i samarbete med konstnären Lisa Larsson

27 apr, 2023 
AvHannah-Fina Rohrmüller
Lisa Larsson i A Day’s March-kollektion.
A Day’s March skandinaviska minimalism möter konstnären Lisa Larssons färgglada eskapism. Ett livsnjutartema på kollektionen som passar för de långa sommardagarna vi alla längtar efter. Se kollektionen och läs allt om när kollektionen släpps!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Har du koll på Lisa Larssons konst som får en att drömma sig bort till medelhavet, en god pasta eller ett härligt glas vin? Nu introducerar A Day’s March en kollektion skapad i samarbete med konstnären och den bjuder på starka sommarkänslor. Tillsammans har de skapat en kollektion där A Day’s Marchs skandinaviska minimalism möter Lisas färgglada eskapism.

Lisas konst kretsar kring allt från fridfulla och drömmiga stilleben till avslappnade kvinnor och idylliska landskap. Kollektionen hämtar sin inspiration från universumet som hon har skapat med sina otaliga tavlor, och tillsammans med A Day’s March har Lisa nu tagit fram kläder och accessoarer som är till för de långa, avslappnade och sköna sommardagarna.

Annons
Vitt sett med blå broderier.
En kollektion för avslappnande och varma dagar.

Kläder för långa sommardagar

Lisa berättar att hon har jobbat med kollektionen i cirka ett och halvt år.

– Från början skulle det vara en liten grej som sedan växte och växte. Det var väldigt kul eftersom jag fick total frihet, berättar Lisa för ELLE.

Kollektionen är både för dam och herr och Lisa ville ha en handgjord känsla som landade i att du kan se vackra broderier i en del av kollektionen.

– Det är mycket illustrationer och det är ett livsnjutartema på hela kollektionen. Det är kläder som är tänkta att leva i, som är avslappnat och som fungerar i varma klimat. Varje plagg har varit ett kärleksprojekt.

Annons
Ett härligt rött badlakan.
En kombination av en avslappnad look med en lyxig känsla.
A Day’s Marchs skandinaviska minimalism möter Lisa Larssons färgglada eskapism.
Annons
Man som tittar ut över havet.
I kollektionen kan du se vackra broderier som osar sommarkänsla.

Lisa Larsson x A Day’s March lanseras på online hos A Day’s March fredagen den 28:e april 2023.

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons