Populärt: ShoppingtipsStylingtipsVårmode 2024Se Min LookTrendiga vårskorELLE-galanRöda mattan

New York FW AW21: hetaste höstmodet direkt från catwalken

18 feb, 2021 
New York Fashion Week höstmode och trender 2021
New York Fashion Week är snart över för den här gången och ELLEs fashion director summerar det bästa från den digitala modeveckan. Här är hösttrenderna och tendenserna 2021 som du bör hålla lite extra koll på!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Här är modetrenderna att satsa på våren 2021Brand logo
Här är modetrenderna att satsa på våren 2021

Modesäsongen 2021 kickades officiellt igång i veckan med New York Fashion Week. Dock har det vanliga suset från modevisningarna i staden som aldrig sover – likt förra säsongen inte existerat. Istället har NYFW AW21 pågått lite i skymundan, digitalt.

ELLEs fashion director Elina Grothén har samlat några av de hetaste trenderna och tendenserna från New Yorks (höst!)modevecka 2021.

Läs också: Vårmode 2021: Säsongens viktigaste trender

7 trender och tendenser från NYFW AW21:

1. färgstark Kostymbyxa

Om du inte redan äger ett par lösa kostymbyxor är det hög tid att investera i ett par. Trenden har redan startat och ser ut att bli om ännu hetare ju längre in på 2021 vi kommer. Du kan med fördel låta dina kostymbyxor vara i en härlig färg som hos The Row, Adam Lippes eller C plus.

Annons

2. plagg med cut-outs

Vårens stora trend håller ser ut att hålla i sig, iallafall om vi ska tro de amerikanska modehusen. Plagg med utskärning eller cut-outs är potentiellt ett nyckelplagg även i höst!

Annons

3.SMÅBLOMMIGT

Vårens blommor ser inte ut att visna in på hösten – tvärtom. Victoria Beckham (bland flera) visade bland annat att det hetaste du kan bära i höst är: småblommigt till polotröja och stövlar!

Annons

4. Den långa vadderadejacka

Molnliknande långa svepande jackor är grejen i höst. Kanske ingen nyhet för den modeintresserade som både gillar att vara praktiskt och on point!

Annons
Annons

5. allt i tendfärgen Rött

Höstens hetaste färg är passionerad, eldig och RÖD! Alla varumärken under New Yorks modevecka var överens om att rött (gärna från topp-till-tå) är the way to go i höst!

Annons

6. Glänsande plagg

Yes, igen blir gladare än vi. Allt som på något sätt reflekterar ljus under vinterhalvåret är tacksamt. Gläns, glittra och skimra även höstsäsongen 2021.

Annons

7. SCHACKrutigt

Den grafiska monokroma mönstertrenden har bara börjat! Hörde vi Schackmatt?

Courtesy of Press Office
Annons

Foto: Imaxtree, The Row, Victoria Beckham, Jonathan Simkhai.

LÄS MER:

Vårens kostymer – så bär vi bär skräddade set snyggt och trendigt i vår

Modespaning: Fysiska modevisningar – kommer de att försvinna?

Vårmode 2021 från New York Fashion Week – som vi gärna väntar på

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons