Så följer du Paris Fashion Week AW23

Så följer du modeveckan i Paris AW23.

Paris Fashion Week AW23 är igång och ELLE är givetvis på plats! Vänta dig allt från trendspaningar till veckans största snackisar och modehändelser – så följer du modeveckan på bästa sätt.
28 februari, 2023

Köpenhamn, New York, London och Milano = check! Det har blivit dags att rikta blicken till den sista modestaden av den internationella modeveckan för nu drar äntligen Paris Fashion Week AW23 igång. Från den 27 februari - 7 mars kan vi vänta oss starka inspirationsvindar från den franska huvudstaden och känner vi dess modestad rätt är det en vecka full av spännande modehändelser, starka trendspaningar och maxad streetstyle-inspiration. Givetvis står vi på ELLE redo att uppdatera dig med det bästa från veckan.

Streetstyle från Paris Fashion Week 2022.
Launchmetrics/Spotlight

Paris Fashion Week AW23 – detta kan du vänta dig

På visningsschemat där kollektionerna för hösten och vintern 2023 kommer att presenteras, står allt från välkända modehus som Christian Dior, Saint Laurent, Hermès, Louis Vuitton och Chanel men även skandinaviska namn som danska Cecilie Bahnsen och svenska Acne Studios. Och med ett fullmatat visningsschema på agendan kan vi även garantera att modeveckans besökare kommer att bjuda på en maxad inspirationsdos i form av streetstyle utanför visningarna.

ELLEs stylingredaktör: Fyra detaljer från Prada AW23 att lägga på minnet
Streetstyle från Paris Fashion Week 2022.
Vincenzo Grillo/launchmetrics/spotlight

Så kan du följa den franska modeveckan på bästa sätt

Vill du få de senaste uppdateringarna från veckan? ELLE är givetvis på plats! Häng med ELLEs modechef Elina Grothén på visningarna, ta del av de största snackisarna och spana in den hetaste streetstylen på ELLEs Instagram, Tiktok och såklart även här på ELLE.se.

Följ ELLE på Instagram HÄR

Följ ELLE på Tik Tok HÄR

Kika in hemma hos Seinabo Sey
0:53

Efter reklamen: Kika in hemma hos Seinabo Sey

(0:53)

Slå på ljud