Populärt: ShoppingtipsModetrenderSe Min LookSommarmodeBadmodeOutfits till bröllopMidsommarklänningar

Milano Fashion Week AW23 – bästa streetstyle-looksen

24 feb, 2023 
AvAmie Chorr
Milanos streetstyle-scen under Fashion Week AW23 levererade i vanlig ordning. Det som blir tydligt för trenderna framåt är att allt ligger i detaljerna och materialen. Vi ser ”the used look” i läderplaggen, voluminösa kjolar, maxikjolar i denim och stentvättat. ELLE har spanat och listat våra favorit trender – ta en titt och inspireras!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
6 korta och trendiga frisyrer att inspireras av 2023Brand logo
6 korta och trendiga frisyrer att inspireras av 2023

Hårda detaljer

Detta år är bara i sin början, men modetrenderna för 2023 vi såg i höstas har redan kommit ikapp oss. Hårda snitt, paljetter, annorlunda texturer och mångsidigheten i läder och denim är dominerande. Är du redo? För det är vi!

Annons
Annons

Böljande

Böljande plagg som ger rörelse åt tighta och åtsittande överdelar – för extra visuellt intryck har visats i många designs i år. Från enkla voluminösa kjolar till eleganta klänningar! Alla verkar vilja bära maxat och det vill vi med.

Annons
Annons

Maxikjolar

Maxikjolen är en given favorit i år! Ju längre, desto bättre och det är bara fantasin som sätter gränser för hur du ska bära dem. Hög slits, slitage, patchwork, volym och lager på lager. Alternativen är oändliga i år och vi älskar det.

Annons
Annons
Annons

CARGO

Oavsett om det gäller kjolar, byxor, toppar eller jackor, har cargo-stilens mångsidighet blivit alltmer tydlig. Asymmetriska snitt och stora fickor är i trenden, vilket tyder på att 2023 kommer att tillföra innovation till cargo ännu mer och förvandla den till något nytt och originellt igen.

Annons

Skira detaljer

”Avklätt” är en trend som är tydligt identifierad för 2023. Det är en ny våg av skira plagg – som skiftar bort från det extremt glamourösa som har dominerat utrymmet under de senaste säsongerna. Till ett mer diskret tillvägagångssätt. Det är att omfamna nakenhet på ett elegant och mer subtilt sätt.

Annons
Annons
Annons

Foto: launchmetrics.com/Spotlight

Annons