Louis Vuitton AW22-visning tillägnad till tonår och frihet

Här öppnar Squid Game-stjärnan Louis Vuittons AW22-visning.

Upptäck Louis Vuittons höstvisning 2022 där tonåren och frihet stod i fokus – men även starka konstraster och slipsen som accessoar.
08 mars, 2022

Tid och olika tidsepoker har varit en återkommande inspiration under senaste säsongers visningar när Louis Vuittons chefsdesigner Nicolas Ghesquière stått vid rodret. Denna gång när AW22-kollektionen presenterades under modeveckan i Paris vändes istället inspirationen mot en specifik tid i livet – tonåren!

2:55

Efter reklamen: Lisa Olsson om karriären – så driver hon smyckesvarumärket Nootka

(2:55)

Slå på ljud

AW22-kollektionen som under modeveckans näst sista dag visades i museet Musée d'Orsay och var tillägnad till ungdomarna och dess orädda attityd, hopp om framtiden och stora drömmar. Som en perfekt start öppnade Squid game-stjärnan och modellen HoYeon Jung visningen som sedan visade ett fång av orädda kombinationer som lekte med dåtid och framtid.

Här öppnar Squid Game-stjärnan Louis Vuittons AW22-visning
Valerio Mezzanotti/Louis Vuitton

Svepande eleganta klänningar kombineras med boxiga rugbytröjor, skräddade set syns med androgyna drag och slipsen syns som kollektionens starkaste accessoar. Vi kan med andra ord räkna med att se en och annan slips på stan nästa höst! Hela visningen och alla looks hittar du nedan.

Balenciagas visning tillägnades Ukrainas flyktingar – modeveckans starkaste stund

Louis Vuitton AW22-kollektion

Squid game-stjärnan och modellen HoYeon Jung.

Visningen avslutades med en blå/gul look tillägnad Ukraina och frihet.

Foto: Louis Vuttion