Jennifer Lawrence visar upp gravidlook på röda mattan

Jennifer Lawrence visar upp gravidlook på röda mattan

Jennifer Lawrence debuterar med gravidmagen på röda mattan i en guldskimrande klänning med fransar. Här är allt du behöver veta om skådespelarens fantastiska look.
06 december, 2021
0:42

Efter reklamen: Jennifer Lawrence visar upp gravidlooken på filmpremiären

(0:42)

Det var i september som Jennifer Lawrence berättade att hon väntar sitt första barn tillsammans med maken Cooke Maroney. De båda har varit ett par sedan 2018 och året därpå gifte de sig under ett kändistätt bröllop i delstaden Rhode Island, USA. Paret har hållit bröllopsdetaljerna hemliga, men enligt uppgifter bar Jennifer en brudklänning från Dior.

Röda mattan-debut med gravidmage

Och när den 31-åriga The Hunger Games-stjärnan gjorde debut på röda mattan med gravidmagen var det också det i en klänning signerad det franska modehuset. Det var i New York under söndagens premiär av Jennifers nya film Don't look up som hon tillsammans med resten av casten gjorde entré på röda mattan.

Jennifer Lawrence röda mattan gravidmage

Jennifer Lawrence i klänning från Dior på premiären av nya filmen Don't look up.

Jennifer Lawrence gravid röda mattan

Jennifer Lawrence i fransklänning med cape-inspirerade ärmar från Dior.

Jennifer Lawrence i Dior på röda mattan

Jennifer Lawrence är ansiktet utåt för Diors parfym, så det franska modehuset är ett återkommande val för stjärnan när det vankas röd matta.

Vi såg en gnistrande guldklänning med cape-liknande ärmar i ett skirt, champagnefärgat material. Magen var markerad med ett band och hela klänningen bestod av glittriga fransar.

Kommer hålla bebisen borta från offentligheten

Jennifer Lawrence har varit fåordig kring graviditeten i media, men i en intervju med Vanity Fair i november berättade hon att hon kommer hålla bebisen borta från det offentliga. Och detsamma gäller graviditeten och förlossningen.

– Om jag var på typ en middagsbjudning och någon bara ”Åh, herregud du är gravid”, så skulle jag såklart inte svara upp med ”Men gud, nej det kan jag inte prata om. Stick härifrån din psykopat”, förklarade hon då och fortsatte:

– Men varje liten instinkt i min kropp vill hålla deras liv privat för resten av livet. Så det kämpar jag för så mycket jag kan.

Jennifer Lawrence och resten av casten av Dont look up

Jennifer Lawrence med några av motspelarna i Netflix-filmen – Leonardo DiCaprio, Meryl Streep, Jonah Hill och Adam McKay.

Spelar mot Leonardo DiCaprio

I Netflix-flimen Don't look up, som kommer till streamingsajten i år, spelar Jennifer tillsammans med bland andra Leonardo DiCaprio, Timothée Chalamet och Chris Evans. Handlingen kretsar kring två astronomer (Jennifer Lawrence och Leonardo DiCaprio) som ger sig ut på en pressturné för att sprida kunskap om en komet som närmar sig planeten Jorden och hotar radera ut hela mänskligheten.

Foto: TT