Jennifer Lawrence är gravid – väntar första barnet med Cooke Maroney

lawrence-gravid

Snart kommer storken! Efter det hemliga bröllopet i fjol står det nu klart att skådespelaren Jennifer Lawrence och Cooke Maroney ska bli föräldrar.
09 september, 2021
TV: 5 saker om Jennifer Lawrence som du kanske inte visste
1:9

Efter reklamen: TV: 5 saker om Jennifer Lawrence som du kanske inte visste

(1:9)

Slå på ljud

The Hunger Games-stjärnan Jennifer Lawrence och maken Cooke Maroney väntar sitt första barn! Turturduvorna har varit ett par sedan 2018 och året därpå gick de och knöt hymens band under största hemlighetsmakeri i delstaten Rhode Island, USA. De blivande föräldrarna har sin permanenta bostad i New York, men eftersom de även har en bostad i Kalifornien blir det en hel del resor till Hollywood också.

Jennifer Lawrence och maken Cooke Maroney, som arbetar som gallerist, ute på tur på New Yorks gator efter en mysig lunchdejt i SoHo i somras.

Jennifer Lawrence och maken Cooke Maroney, som arbetar som gallerist, ute på tur på New Yorks gator efter en mysig lunchdejt i SoHo i våras.

Bekräftat: Jennifer Lawrence är gravid

Det är Jennifer Lawrence agent som bekräftar gravidnyheten för amerikanska People utan att avslöja vidare detaljer. Så frågan om när den lilla väntas komma med storken är ännu obesvarad.

Jennifer Lawrence och Leonardo DiCaprio i nya rullen

31-åriga Jennifer Lawrence som fick sitt genombrott 2010 i filmen Winters Bone (för vilken hon blev Oscarnominerad) är just nu aktuell med Netflix-flimen Don't Look Up som kommer till streamingsajten i år.

Filmen har premiär på Netflix den 24 december

Jennifer Lawrence på röda mattan under Oscarsgalan 2018.

I komedifilmen finns utöver Lawrence stora namn som Leonardo DiCaprio, Timothée Chalamet och Chris Evans på rollistan. Handlingen kretsar kring två astronomer (Jennifer Lawrence och Leonardo DiCaprio) som ger sig ut på en pressturné för att sprida kunskap om en komet som närmar sig planeten Jorden och hotar radera ut hela mänskligheten.

Filmen har planerad premiär på Netflix den 24 december.

Foto: TT