Gravida Jennifer Lawrence om att hålla barnets liv privat

jennifer-lawrence-

Nu är det inte långt kvar för gravida Jennifer Lawrence som inom kort kommer ge liv till sitt förstfödda barn. I en ny intervju gör hon dock klart att den kommande bebisens liv kommer hållas superhemligt.
23 november, 2021
5 saker om Jennifer Lawrence som du kanske inte visste
1:9

Efter reklamen: 5 saker om Jennifer Lawrence som du kanske inte visste

(1:9)

Slå på ljud

I september skvallrade amerikanska medier om att The Hunger Games-stjärnan Jennifer Lawrence och maken tillika galleristen Cooke Maroney väntade sitt första barn! Och just nu går hon i väntans tider.

Jennifer Lawrence och Cooke Maroney har varit ett par sedan 2018 och året därpå gick de och knöt hymens band under största hemlighetsmakeri i delstaten Rhode Island, USA. De blivande föräldrarna har sin permanenta bostad i New York, men eftersom de även har en bostad i Kalifornien blir det en hel del resor till Hollywood också.

Jennifer Lawrence skojar: Stick härifrån psykopat

I en ny intervju med Vanity Fair gör Jennifer Lawrence tydligt klart att bebisens liv inte kommer att vara för allmän beskådan. Jen kommer heller inte yppa ett ord om vare sig sin graviditet eller förlossning. Och det samma gäller allt vad gäller maken Cooke Maroney.

– Om jag var på typ en middagsbjudning och någon bara ”Åh, herregud du är gravid”, så skulle jag såklart inte svara upp med ”Men gud, nej det kan jag inte prata om. Stick härifrån din psykopat”, förklarar hon nu i sin första intervju på evigheter.

– Men varje liten instinkt i min kropp vill hålla deras liv privat för resten av livet. Så det kämpar jag för så mycket jag kan, säger hon och refererar då även till maken.

– Jag vill inte att någon ska känna sig helt välkomnade in i deras existens. Och jag känner typ att det enda att göra då är att inte inkludera dem i den här delen av mitt jobb.

Jennifer och maken Cooke ute på tur.

Jennifer Lawrence om klivet tillbaka från rampljuset

I samma intervju förklarar hon även närmare kring sitt beslut att ta ett kliv tillbaka från rampljuset. 2017 avslöjade hon att hon skulle ta en två års lång paus från skådespeleriet – efter det att hon jobbat hårt under en sjuårs period.

– Det var som att jag inte hade ett liv. Så jag kände att det var dags att skaffa ett.

– All uppmärksamhet var så intensiv att jag, på något bisarrt sätt, såg mitt jobb som en perfekt flykt. Alla inom filmteamet behandlar dig liksom normalt. Det är inte så att man kliver in i sminket och folk bara: ”Åh, herregud, det är du!”. Men man blir ju utbränd.

– Tillslut var jag tvungen att fråga mig själv om det var så att jag tackade ja till grejer för att jag ville gå och jobba dagen därpå. Eller var det så att jag tackade ja för att jag faktiskt ville göra just den filmen?

Jennifer Lawrence om första dejterna med maken

Jennifer Lawrence kände även att övergången från att jobba till att ta en paus påverkade hennes dejtingliv. Under The Hunger Games storhetstid omgav hon sig konstant med ett stort team livvakter. Men när hon började dejta sin nuvarande make kände hon att det var dags för vakterna att kliva åt sidan.

– I början, när vi började dejta, så var tanken av att behöva ta med mig mitt gäng av livvakter superpinsam. Jag menar, hur förödande vore det? Så jag skippade att ta med vakterna, och ja, jag var verkligen nervös i början men i slutändan blev det verkligen toppen, säger hon samtidigt som hon frågar sig att det är så smart att avslöja att hon numera kliver runt på stan utan livvakter.

Foto: TT/Instagram