Populärt: ShoppingtipsStylingtipsVårmode 2024Se Min LookTrendiga vårskorELLE-galanRöda mattan

Beyoncé släpper ny Ivy Park-kollektion med Adidas – allt du vill veta

08 feb, 2023 
Ivy Park x Adidas – nu släpps ny kollektion
Späckat schema för Beyoncé! Under namnet Park Trail släpps nu en ny Ivy Park x Adidas-kollektion. Spana in bilderna här.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Här slår Beyoncé ofattbara rekordet - se hennes tacktalBrand logo
Här slår Beyoncé ofattbara rekordet - se hennes tacktal

Om det är någon artist som är ständigt aktuell så är det väl Beyoncé. Men just nu händer det mer än vanligt kring världsstjärnan! Tidigare i veckan var hon kvällens huvudrollsinnehavare under Grammy Awards 2023, då hon blev historisk som den mest prisade Grammy-artisten någonsin, med totalt 32 vinster.

Veckan innan det gick Queen B ut med turnéschemat för ”Renaissance world tour” och avslöjade att hon inleder sin världsturné i Stockholm den 10 maj.

Och detta följs upp med lite mode! För nu släpps nämligen nästa Ivy Park-kollektion. (Så du kan med andra ord sluta fundera på vad du ska bära på konserten i Friends).

Annons

Nu släpps ny Ivy Park x Adidas-kollektion

För sjunde gången har hon teamat ihop med Adidas och den nya Ivy Park x Adidas-kollektionen går under namnet ”Park trail”. Kampanjen frontas av välkända namn som Ice Spice, Offset och Devon Aoki och av kampanjbilderna att döma består kollektionen av sportplagg i starka färger, där orange, blålila och grönt utgör färgpaletten. Vi ser cargobyxor, pufferjackor och tights – sportkläder som funkar lika bra på väg till träningen som för en dag på stan.

Men kollektionen består också av en del mer upplädda looks, däribland en kavaj med skarpa axlar och markerad midja, minikjolar samt sock boots med hög klack.

Här shoppar du kollektionen

Ivy Park x Adidas Park trail släpps den 9 februari i Adidas butiker, på Adidas.com samt dagen efter hos utvalda återförsäljare. Kollektionen består av plagg för dam, herr och barn. Se fler bilder från kollektionen nedan.

IVY PARK X ADIDAS – TJUVKIKA HÄR

Foto: Ivy Park x Adidas/Instagram

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons