Populärt: ShoppingtipsStylingtipsVårmode 2024Se Min LookTrendiga vårskorELLE-galanRöda mattan

Allt om Beyoncés tre(!) wowlooks på Grammy Awards 2023

06 feb, 2023 
Beyoncé bar tre outfits på Grammy Awards 2023 – spana in
Beyoncé blev galans stora vinnare under Grammy Awards 2023. Och hennes tre (ja, tre!) looks likaså! Spana in vad artisten bar kvällen till ära.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Här slår Beyoncé ofattbara rekordet - se hennes tacktalBrand logo
Här slår Beyoncé ofattbara rekordet - se hennes tacktal

Galasäsongen är i full gång och natten till måndag, svensk tid, gick Grammy Awards 2023 av stapeln. Platsen för den 65:e upplagan av den prestigefyllda musikgalan var Los Angeles och världens största musiknamn samlades för att hylla de bästa prestationerna under fjolåret.

Beyoncé blev historisk

Kvällens huvudrollsinnehavare? Beyoncé!

Ja, det förvånade väl ingen att Beyoncé blev en av galans stora vinnare? Queen B (som ju kommer till Stockholm i maj!) var nominerad i nio kategorier och blev med sina fyra vinster historisk som den mest prisade Grammy-artisten någonsin, med totalt 32 vinster.

Till stående ovationer tog artisten emot priset och bjöd på ett känslosamt tacktal där hon hyllade sin familj samt ”Uncle Johnny”, mamma Tinas syskonbarn som gick bort vid 17 års ålder.

Annons

Allt om Beyoncés tre Grammy-looks

Så, till artistens klädval. Beyoncé levererar alltid ikoniska modeögonblick vid tillfällen som dessa – och Grammy Awards 2023 var inget undantag. Trots att artisten missade (eller undvek?) röda mattan fick hennes outfits stor uppmärksamhet.

Ja, jag säger outfits. För kvällen till ära bar hon inte bara en magisk kreation – utan tre. Spana in!

Beyoncé i silverlook från Gucci

När Beyoncé tog emot sitt pris under galan gjorde hon det i en tappa hakan-klänning från Gucci. Den ärmlösa klänningen hade en champagnefärgad korsett-liknande del upptill vilken övergick i en kjol i silvermetallic med volang och slits nertill. Hon matchade klänningen med ett par svarta läderhandskar med högt skaft, silverfärgade skor och smycken signerade Lorraine Schwartz.

Beyoncés i svart Schiaparelli

Efter prisutdelningen bytte Beyoncé till en ny look. Den här gången bar artisten en svart klänning från Schiaparelli. Den axelbandslösa klänningen hade ett liv med struktur i ett reflekterande svart material och en golvlång sammetskjol i sjöjungfrumodell. Också här bar hon handskar. Den här gången i svart sammet.

Annons

Beyoncés tredje Grammy-look

På Instagram visade Beyoncé under kvällen upp en tredje Grammy-look. I inlägget poserar hon med sina grammys och passar på att tacka både fans och viktiga personer från året som gått. Detta iklädd en otrolig, ljusrosa sammets-look. Kreationen – som var en blandning mellan en helkroppsbody och en klänning – har en djup v-ringning med gulddetalj, hög krage och snett skuren kjol med hög slits. Till detta bar hon matchande rosa sammetsskor med kilklack, glittrande solglasögon, stora örhängen samt en hatt i tvättat guld, som påminde om hennes statyetter.

Foto: Getty/TT

Grammy Awards 2023: Se kändisarna på röda mattanBrand logo
Grammy Awards 2023: Se kändisarna på röda mattan

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons