Populärt: ShoppingtipsModetrenderSe Min LookSommarmodeBadmodeOutfits till bröllopMidsommarklänningar

Tech, hantverk och kändisar – allt om Schiaparellis haute couture-visning i Paris

22 jan, 2024 
Tech, Zendaya och robotbebis på Schiaparellis haute couture visning 2024.
Tech-inspirerad haute couture och en kändistätt front row stod i fokus när Schiaparelli inledde haute couture veckan i Paris – ta ett djupdyk i veckans första visning!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
8 konserter i Sverige 2024Brand logo
8 konserter i Sverige 2024

Årets första haute couture-vecka i Paris är igång och har redan bjudit pompa och ståt. Först ut för att visa vårens skärddarsydda haute couture-kreationer var det franska modehuset Schiaparelli som i vanlig ordning bjöd på en maxad visning.

kändistätt hos Schiaparelli

Schiaparelli haute couture 2024.
TT

När det franska modehusets bjuder in till haute couture-visning är det inte omöjligt att en och annan superkändis tar plats front row. Tidigare år har allt från Kylie Jenner och Doja Cat varit återkommande gäster, givetvis klädda i storslagna kreationer signerat det franska huset. Detta år var givetvis inget undantag. På plats fornt row fanns stjärnor som Jennifer Lopez, Zendaya, Hunter Schafer och Da'Vine Joy Randolph.

Annons
Zendaya i Schiaparelli 2024.
TT

Zendaya var dagen till ära klädd i svart från topp till tå. Närmare bestämt en figurnära kreation och en skarp nyklippt lugg. En lugg som garanterat kan komma att stå som inspiration till vårens klipp, eller vad säger du? Luggens tid är nu! Läs mer om luggen och alla vårens hårtrender här.

Jennifer Lopez Schiaparelli 2024.
TT

Jennifer Lopez bar svart och vitt där en voluminös jacka stod i fokus tillsammans med lekfulla detaljer i sann Schiaparelli-anda!

Annons
TT

Euphoria-stjärnan Hunter Schafer i figurnära svart Schiaparelli look och stram knut.

Annons

TECH-INSPIRERAd haute couture

Robotbebis Schiaparelli 2024
TT

Visningen i sig bjöd på minst lika storslagna detaljer och looks. Att Schiaparelli levererar storslagna visningar, kreationer och modeögonblick är ingen nyhet. Årets visning bjöd på allt från en läskigt verklig robotbebis till ett tech-fokus utöver det vanliga. Bland annat en miniklänning gjord av alla tekniska prylar du kan tänka dig, från en gammeldags mobiltelefon till laddsladdar, miniräknare och minneskort. I en mix med gnistrande strass – såklart! I mix med visningens tech-inspirerade inslag levererades böljande former och ett nytänkande hantverk i vanlig ordning!

Annons
Schiaparelli tech klänning 2024.
TT
Teck detalj Schiaparelli 2024
TT
Annons
klänning Schiaparelli 2024
TT
Schiaparelli haute couture look 2024.
TT
Annons
Annons