Här kan du spana in senaste tillskotten i Clash de Cartier

Här kan du spana in senaste tillskotten i Clash de Cartier.

Det anrika franska juvelhuset Cartier bjuder in dig till en exklusiv visning av smyckeskollektionen Clash de Cartier under juni månad. Här är allt du vill veta!
14 juni, 2022

Möt Clash de Cartier, den signaturstarka smyckeskollektionen av Cartier som först lanserades 2019 och växer så det knakar. Dess smycken leker med dualitet och prickar in ett balanserat möte mellan två kontrasterande världar. Tänk klassiskt möter punk och du är hemma!

12 saker du förmodligen inte visste om Cartiers Love Bracelet

Här mixas nämligen volym, reliefer, cirklar och fyrkanter som tillsammans bildar ett elegant men tufft uttryck. Smyckekollektionens design står även som hyllning till det franska juvelhusets eviga kärlek till hantverk och geometri, en kärlekssaga som går tillbaka ända till 1930-talet.

Smycken från Clash de Cartier.

Den nya ringen med en ännu mer chunky design är en ELLE-favorit!

Och även hoop-örhängena med chunky stil!

Här kan du upptäcka Clash de Cartier

Kanske har du sett den taggiga men nätta ringen? Eller det stilfulla men tuffa armbandet? Om inte, är juni månaden du vill svänga förbi butiken på i Stockholm där flera nya kreationer precis tillkommit till Clash-familjen.

På Smålandsgatan 10 hittar du Cartiers butik.

Smålandsgatan 10 är adressen för dig som vill göra ett stopp hos Cartier i Stockholm.

Alexandre Tabaste

Under hela juni månad hittar du allt från kollektionens klassiker och senaste tillskott till den exklusiva kapselkollektionen Clash [un]limited som lanserades under 2021 (denna flirtar med en ännu rockigare stil) och specialdesignade bitar. ELLE har redan varit på plats för att spana in installationen i butiken och kan garantera att dessa smycken och dess hantverk måste upptäckas fysiskt! Så se så, skriv upp juni och Smålandsgatan 10 på listan med ställen att besöka (och prova din favorit).

Installation i Cartier butiken i Stockholm
Cartier/Alexandre Tabaste
Clash de Cartier i butiken i Stockholm.
Cartier/Alexandre Tabaste
Klassiska smycken värda att investera i
1:26

Efter reklamen: Klassiska smycken värda att investera i

(1:26)

Slå på ljud