Cartier släpper ny smyckeskollektion 2019 – se den här

Clash de Cartier.

Det franska lyxvarumärket Cartier släpper nya kollektionen Clash de Cartier, som ger en modern och ung energi till husets klassiska signatursmycken. Och den frontas av den engelsk-brasilianska skådespelerskan Kaya Scodelario.
10 april, 2019

Det legendariska juvel- och klockvarumärket Cartier är ett av världens mest exklusiva varumärke – nu släpper de en helt ny smyckeskollektion. Clash de Cartier är namnet på kollektionen som består av smycken som är framtagna i en nyklassisk stil, som balanserar en stilfull design med kraftfull och kaxig energi.

Smycken från Clash de Cartier.

Den engelsk-brasilianska skådespelerskan Kaya Scodelario frontar den nya kollektionen.

Clash de Cartier gör entré

Clash de Cartier tar det franska lyxvaruhusets estetik och arv, som går tillbaka ända till 1930-talet, till en helt ny nivå då den fångar en känsla som både är lekfull och seriös. Cartier erbjuder klassiska smycken med en modern touch och nu får alltså huset ett nytt tillskott av gnistrande pärlor, slipade nitar och clous carrés.

En nytänkande geometri med vassa kanter möter en feminin stil och tillsammans skapar de en ny designform för Cartiers klassiska signatursmycken. Kollektionen består av totalt 15 smycken, alla i en ny unik design och kommer att finnas tillgängliga i Cartiers butiker.

Här kan du se kollektionsfilmens, som är regisserad av Gordon von Steiner:

Kaya Scodelario är ansiktet utåt för nya kollektionen

Den engelsk-brasilianska skådespelerskan Kaya Scodelario är det nya ansiktet för Cartiers smyckeskollektion Clash de Cartier. Hon har regelbundet valt att spela starka kvinnliga karaktärer och härnäst är hon aktuell i den kommande filmen Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile – om seriemördaren Ted Bundy, som släpps internationellt den 3 maj.

Hon är en ung, modern och självständig kvinna med ett öppet förhållningssätt till livet och eftersom att det även speglar den nya kollektionen, är hon en perfekt person att fronta Cartier och Clash de Cartier.

Spana in några smycken från Clash de Cartier här:

  

Du hittar kollektionen i Cartiers butiker och online här!

Läs mer:

Cartier släpper ny smyckeskollektion – för den yngre generationen

Här är Cartiers mest ikoniska kreationer – ELLE listar

Här är Cartiers lyxigaste smycken – nu har den första butiken öppnat i Stockholm

Se bilderna från Cartiers flotta event på Operan i Stockholm