Populärt: ShoppingtipsModetrenderSe Min LookSommarmodeBadmodeOutfits till bröllopMidsommarklänningar

Ha-begärs detaljerna från Milanos modevecka 2021

28 sep, 2020 
Vilka är de kommande ha-begären för våren och sommaren 2021? ELLEs moderedaktör har samlat några av den kommande säsongens hetaste detaljer!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
HA-BEGÄRS DETALJERNA FRÅN MILANOS MODEVECKA 2021Brand logo
HA-BEGÄRS DETALJERNA FRÅN MILANOS MODEVECKA 2021

Modeveckan i Milano avslutades under helgen med en smäll. Valentinos chefsdesigner Pierpaolo Piccioli valde trots omständigheterna att för första gången presentera i Milano (de brukar vanligtvis visa i Paris). Förklaringen löd: stötta det italienska modesystemet.

Det var även en rad andra designers som visade fram sina kommande kollektioner i Milano under den gångna veckan. ELLEs moderedaktör har samlat de bästa ha-begärs detaljerna från catwalken som till största del faktiskt pågick under Milano Fashion Week SS21 . Här är lite mer om kollektionerna och detaljerna som vi ser fram emot, redan nu!

VALENTINO SS21

En redan hyllad SS21-kollektion med roliga inslag som de upp-och-ner vända solglasögonen eller väskorna som i sig är ett konstverk. De långa svajande maxiklänningarna i chiffong kommer vi definitivt se mer av framöver!

Annons
Annons

Versace SS21

Det finns ett liv även under vatten, de tror i alla fall Versaces Donatella som för våren 2021 skapat en hel kollektion kring konceptet –återfödelse. Kollektionen med sjöstjärnor, koraller och snäckmotiven var dessutom en hyllning till Gianni Versaces Trésor de la mer-kollektion från 1992. Nere på botten där är det toppen, lyssna och njut!

Annons
Annons

BOSS SS21

En mer avslappnad kollektion än någonsin för det tyska märket, som vanligtvis står för skräddade kostymer. Nu, ett nytt mer avslappnat Boss med en mjukare siluett (pga pandemins effekter), långa längder och en färgpalett som känns fräsch. Vem hade kunnat tro att piggelin-grönt och beige skulle vara en hit?

Annons
Annons

Salvatore Ferragamo SS21

En mindre, men välkurerad kollektion än vanligt med slagkraftiga detaljer och färgkombinationer. Snyggt!

Annons
Annons

SPORTMAX SS21

Sportmax har fått en ny aura av 90-talsgrunge in mixat med deras sportinfluenser. Läder, batik och glansiga material tar plats i vårkollektionen 2021. Snyggt!

Annons
Annons

MAX MARA SS21

I en sober färgpalett av peach, cafe-latte, svart och dark teal dundrade modellerna fram på catwalken. Max Maras vår- och sommarkollektion 2021 får oss att vilja skippa mjukis-byxorna och klä upp oss!

Annons
Annons

Bluemarine SS21

Att stylisten Lotta Volkova haft en finger med i stylingen var ingen överraskning. Italienska husets vårkollektion 2021 är en direkt tillbakablick till Paris Hiltons guld-era i början av 2000-talet. Förbered dig på en hel del rosa swarovski-prydda plagg och accessoarer.

Annons
Annons

FENDI SS21

Familjetraditioner, pasta och mormors gamla köksduk. Fendis vårkollektion 2021 är Siliva Venturini sista ready-to-wear kollektion innan Kim Jones tar över rodret. Så vad passar bättre än att dedikera den till sin familj (hon är ju trots allt barnbarn till grundarna Adele and Edorado Fendi). Notera den vita broderade köksduken över väskan!

Annons
Annons

Etro SS21

Kollektionen är en hyllning till Italiens 90-tal och precis såhär vill vi éntra sommaren. Croppade toppar, stora lyxiga väskor slängda över axeln. Och jeansen!

Annons

Foto: Imaxtree

LÄS MER:

Beige och vitt i höst – 22 trendplagg du inte får missa

Pradas första kollektion med Raf Simons är en fullträff

Vårmode 2021 från New York Fashion Week – som vi gärna väntar på

Annons