Populärt: ShoppingtipsModetrenderSe Min LookSommarmodeBadmodeSommarklänningarOutfits till bröllop

se Raf Simons Debutkollektion för prada ss21

24 sep, 2020 
Prada SS 2021 Raf Simons
Den förväntansfulla debutkollektionen mellan Miuccia Prada och Raf Simons har precis visats fram digitalt under Milan Fashion Week. Spana in Pradas vår- och sommar 2021 här!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

De två modeskaparna har känt varandra länge. Det var bland annat Miuccia Prada som utsåg Raf Simons till chefsdesigner för Jil Sander 2005. Han var vid den tidpunkten relativt oetablerad i branschen men fick ändå det prestigefulla uppdraget, berättar Raf Simons i ett intimt samtal dem emellan efter SS21-visningen som ägde rum digitalt (för miljontals tittare) under torsdagen.

Raf Simons första kollektion med det italienska modehuset Prada har nu visats fram. Det är den första kollektionen som chefdesigner Miuccia Prada co-designat tillsammans med någon annan, sedan hon tog över modehuset 1978.

Redan i början av året till allas förvåning meddelades det att Raf Simmons som tidigare burit ansvaret för bland annat Jil Sander, Dior och senast Calvin Kelin var påväg till det italienska modehuset.

PRADA SS21 – EN FULLTRÄFF

Pradas vårkollektion 2021 är tänkt som en dialog mellan deras olika synpunkter och en definition och omdefiniering av världen, ideologi och en grundläggande undersökning av innebörden av Prada. Vad är Prada-ness egentligen? Svaret hittar du i deras debutkollektion som är en fullträff och som träffar rakt in i våra modehjärtan. Kokongliknande ytterlagg, minimalistiska siluetter, cut-outs och accessoarer i accentfärger som orange (som redan nu spås bli en stor trend 2021). Bravo säger vi!

Annons

Se Miuccia Prada och Raf Simons deBUTKOLLEKTION för PRADA SS21:

LÄS MER:

Höstens bästa köp – chunky boots i hög och låg modell 2020

Allt om Pradas SS21-visning (som aldrig hände) – se kollektionen här!

Modespaning: Fysiska modevisningar – kommer de att försvinna?

Annons