Populärt: ShoppingtipsModetrenderSe Min LookSommarmodeBadmodeSommarklänningarOutfits till bröllop

Ganni gör sneakers i samarbete med New Balance – då släpps samarbetet

15 aug, 2023 
AvAmie Chorr
Efter den framgångsrika första kollektionen var förväntningarna höga när Ganni och New Balance avslöjade att de samarbetar igen. Nu släpper de sneakers ihop – i begränsad upplaga.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Höjdpunkterna från Copenhagen Fashion WeekBrand logo
Höjdpunkterna från Copenhagen Fashion Week

Samarbetet mellan Ganni och New Balance avslöjades under Copenhagen Fashion Week

Ett par knallgula sneakers med New Balance välkända logga syntes på Gannis catwalk under Copenhagen Fashion Week SS24. En första teaser inför den kommande sneaker-kollektionen!

Annons

Det danska märket Ganni och det amerikanska sportvarumärket New Balance återförenas och presenterar sin andra gemensamma kollektion. Samarbetet hyllar kreativitet och ansvar. Man vill bryta gränser och definiera en ny standard inom mode och sneakerkultur.

– Vi är så glada att lansera vårt andra samarbete med New Balance-teamet. Ärligt talat har vi haft så roligt med detta, det finns en sådan kreativ samverkan mellan oss och mycket ömsesidig respekt för vad vi båda bidrar med. Samarbetet är en sådan energikälla för mig, jag älskar att arbeta med människor och hitta nya kreativa höjdpunkter tillsammans. Och jag längtar efter att gå och dansa i dessa, säger Ditte Reffstrup, kreativ chef för Ganni, i ett pressmddelande.

Annons

Lauren Fitzsimmons, marknadschef för EMEA på New Balance, instämmer när det gäller energin som omgivit samarbetet.

– Hos New Balance är våra team otroligt exalterade över att arbeta på ännu ett projekt med Ganni. Våra varumärken delar en organisk koppling och en vision om djärv kreativitet. Vårt andra samarbete har samma djärvhet som vårt första, men berättar en helt ny historia. Vi längtar tills vårt community ska få smaka på detta släpp, säger hon i samma pressmeddelande.

Annons

Då släpps Ganni X New Balance nya sneakers

Kollektionen innehåller två par uppdaterade skomodeller, en nytolkning av 2000-talets löparskor där den ikoniska Ganni x New Balance NB 1906R står i fokus. Även en uppdaterad version av RC30 släpps. Samarbetet släpps exklusivt på Ganni.com och i Gannis butiker den 16 augusti. Global lansering av 1906R sker den 18 augusti på Newbalance hemsida.

Foto: Launchmetrics.com/Spotlight & Ganni X New Balance

Annons