Populärt: ShoppingtipsStylingtipsVårmode 2024StreetstyleSe Min LookTrendiga vårskor

Ganni bjuder in till digitalt kärleks- och musikevent

02 feb, 2021 
Ganni love forever event 2021
Köpenhamns digitala modevecka har precis dragit igång. Är du nyfiken på att veta hur det ser ut bakom kulisserna för Gannis AW21-presentation? Då ska du inte missa deras livestream-event. Här är allt vi vet!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Ditte Reffstrup om Ganni F/W 2021Brand logo
Ditte Reffstrup om Ganni F/W 2021

"Under dessa kaotiska tider ville vi skapa något som strålar av energi, sprida lite positivitet och hopp just nu" säger Gannis Creative Director Ditte Reffstrup i samband med att märket bjuder in alla som är nyfikna till ett fyra dagars livestream-projekt för att fira deras AW21-kollektion och Dittes odödliga kärlek till musikvärlden.

Gannis Creative Director Ditte Reffstrup.

Love forever live

Köpenhamns modevecka har precis kickat igång och för danska Ganni handlar deras AW21-kollektion om kärlek. "Vår kärlek till livet, till musik och alla saker vi tog för givet. Musik är min största inspirationskälla. Jag saknar dansgolvet och energin som musiken ger mig", berättar Ditte.

Annons

Kvinnliga musiker deltar i musik-projektet

Därför har Ganni med Ditte i spetsen bjudit in tre otroligt begåvade kvinnliga musiker att delta i deras digitala event. Den musikaliska trion består av den amerikanska sångare och låtskrivare Zsela, LA-baserad grunge-hiphop-artist Deb Never, och Köpenhamns egen Coco O.

Danska artisten Coco O.

Följ med live i inspelningstudion

Om du är redo att lyssna på bra musik och inspireras får du inte missa Gannis live-eventet som pågår från den 1-3 februari. Följ med live bakom kulisserna i inspelningstudion varje dag från kl 12.00.

Annons

Den 4 februari klockan 17:00 kommer var och en av artisterna att framföra en blandning av sitt eget material och covers av sånger som Ditte älskar, iklädda plagg från Gannis hösten- och vinterkollektion 2021. Eventet är påminnelse till alla; att vad du än går igenom kommer det att vara okej!

Lanserar hyr-kollektion

I samband med det digitala eventet lanseras en speciell "stage"-kollektion som endast finns för uthyrning. Kollektionen är ett samarbete med den unga danska kostymdesignern och frilansartisten Nanna Bernholm.

Annons

Här hittar du Gannis love forever event.

Foto: Ganni/Lana Ohrimenko

LÄS MER:

Piffa upp tröjan med en ny krage – 16 trendiga shoppingtips

20 stickade tröjor som ger oss vårkänslor

Vårens viktigaste accessoartrender 2021

Få det bästa av ELLEs värld – anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons