Artikeln innehåller reklamlänkar
Populärt: ShoppingtipsStylingtipsVårmode 2024StreetstyleSe Min LookTrendiga vårskor

20 stickade tröjor som ger oss vårkänslor

19 jan, 2021 
AvSandra Bohlin
stickade tröjor vår 2021
Våren 2021 står runt hörnet vad passar då inte bättre än att uppgradera sin garderob med sköna stickade tröjor i vårens toner. Vi listar 20 shoppingtips att kika in just nu!
Annons
Här är trendiga nyckelplaggen att satsa på våren 2021Brand logo
Här är trendiga nyckelplaggen att satsa på våren 2021

rVåren 2021 står runt hörnet och det börjar snart bli dags att hänga undan vintergarderoben och välkomna våren i vårt mode. Den stickade trenden håller vi dock hårt kvar i även i vår men uppgraderar den med vårens alla nyanser.

Vårens toner går i allt från lila och himmelsblått till mintgröna, rosa och gula toner och vi ser även mycket av de jordnära nyanserna som följer med även in i 2021.

Foto: COS

Stickade tröjor att bära våren 2021:

Vi listar 20 snygga stickade tröjor i vårens alla toner.

Mjuk lila kofta med en beskuren silhuett och en stor, ruffad krage från & Other Stories. Du kan klicka hem den här (reklamlänk).

Annons

Rosa stickad tröja med mudd och liten öppning nedtill i sidan från Wera. Du hittar den här (reklamlänk).

En kort, kabelstickad kofta i mjuk kvalitet med inslag av ull från H&M med påsydda, broderade blommor. Du hittar den här (reklamlänk).

Annons

Lila stickad tröja gjord av ull och är lätt beskuren med en bred krage med krage från COS. Du kan köpa den här (reklamlänk).

Mysig tröja i jakull med trattkrage från Filippa K. Den har droppad axelsöm och en ledig passform. Klicka hem den här (reklamlänk).

Annons

Överdimensionerad stickad kofta i color blocking från & Other Stories. Köp den här (reklamlänk).

En kort kofta i kabelstickad kvalitet med inslag av ull från H&M. Koftan har avslappnad passform med nedhasad axel och lång, formstickad ärm. Den finns även i ljusrosa och ljusblått. Du kan köpa den här (reklamlänk).

Annons

Grovstickad tröja med unika detaljer i ullmix från Ganni. Tröjan har en hög volangformad krage samt en dekorativ volang i nederkant och har ett öppet ryggparti. Du kan köpa den här (reklamlänk).

Kabelstickad väst med v-ringad halsöppning från Kappahl. Du kan köpa den här (reklamlänk).

Annons

Kortärmad rosa stickad tröja i mohairblandning från Sibin Linnebjerg. Denna finns även i ljusblått. Finns att klicka hem här (reklamlänk).

Ullmixad stickad kofta med asymmetrisk, överlappande silhuett och tappade axlar från & Other Stories. Du kan köpa den här (reklamlänk).

Annons

En ribbstickad kofta i mjuk kvalitet med inslag av ull från H&M. Koftan har boxig passform med nedhasad axel och lång ärm. Du kan köpa den här (reklamlänk).

Stickad tröja med volangdetaljer på framsidan från Gina tricot. Du hittar den här (reklamlänk).

Annons

Avslappnad bred v-ringad stickad tröja med ribbad krage, fåll och ärmslut. Du hittar den hos & Other Stories här (reklamlänk).

Svart stickad polotröja med frilldetaljer från French Connection. Du kan köpa den här (reklamlänk).

Annons

Lång, stickad tröja i ullblandning från Tiger of Sweden med trendiga cut outs på sidorna. Du hittar den här (reklamlänk).

Överdimensionerad kofta gjord av en alpaca-ullmix i vårens toner från COS. Du hittar den här (reklamlänk).

Annons

En urringad stickad tröja från Arket med ballongformade ärmar. Tillverkad av en mjuk blandning av återvunnen polyester, alpacka och merinoull. Du kan köpa den här (reklamlänk).

Mingrön långärmad stickad kofta med en stor trendig krage i en alpaca och ullblandning. Du kan köpa den hos & Other Stories här (reklamlänk).

Annons

Stickad tröja med en one-shoulder design från Gina tricot. Klicka hem den här (reklamlänk).

Foto: COS

LÄS MER:

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Annons