Artikeln innehåller reklamlänkar
Populärt: ShoppingtipsStylingtipsVårmode 2024StreetstyleSe Min LookTrendiga vårskor

Snygga festkläder till dam 2023 – 4 festlooks

17 nov, 2023 
AvSandra Bohlin
AvSandra Bohlin
festkläder dam
På jakt efter nya snygga festkläder att uppdatera din garderob med? Vi listar 4 kompletta looks, som passar allt från aw:n, nyårsfesten och middagen, att inspireras av!
Annons

Äntligen kan vi damma av våra gamla festkläder i garderoben eller införskaffa oss nya godingar inför säsongens alla fester och tillställningar. Vi listar plaggen som vi längtar efter att använda som passar perfekt till alla festliga tillfällen från aw till fest och fem inspirerande festlooks att satsa på i vinter!

snygga festkläder till dam
Vincenzo Grillo/IMAXTREE.COM

Årets festmode sparar inte på glittret utan paljetter och andra skinande looks är helrätt väg att gå i vinter. Ett matchande kostymset är även otroligt trendigt och vi fortsätter att hålla hårt i den så snygga och även bekväma blazerklänningen och den figursydda kavajen.

Annons

snygga Festkläder dam 2o23 – 4 inspirerande looks

Här stylar vi 4 perfekta partylooks till säsongens alla festliga tillfällen – scrolla ner och inspireras!

FestLook 1: Den stilsäkra blazerklänningen

Ett måste i festgarderoben är utan tvekan blazerklänningen som enkelt både kan kläs upp och ner beroende på tillfälle. Här matchar vi den med en trendig väska, gulddetaljer och låter ett par höga stövlar värma de bara benen.

festlook med blazerklänning
Klicka på bilden för att komma direkt till klänningen.

Festlook 2: Satinklänningen

Investera i ett plagg som passat till allt från den sprakande nyårsfesten till den avskalade middagen eller aw:n – ja den passar till allt! Vi pratar såklart om den stilsäkra satinklänningen. Häng en oversized kavaj över axeln och styla antingen till ett par svarta klackar eller festa till det ordentligt med dessa otroliga stövlar i glitter.

Annons
festlook med lång klänning
Klicka på bilden för att komma direkt till klänningen.

FestLook 3: Maxikjolen

Maxikjolen har varit årets absolut hetaste kjolmodell och vintern är inget undantag! Styla den med en trendig spetstopp och silvriga detaljer för en komplett festlook.

festlook med maxikjol
Klicka på bilden för att komma direkt till kjolen.

FestLook 4: Klassiska kostymen

Den svarta kostymen är lika snygg och stilsäker i alla lägen – och glöm inte att den även räddar varje klädkris! Styla den med ett par klackar och en snygg väska – klart!

Annons
festlook med kostym set
Klicka på bilden för att komma direkt till kavajen.

Foto: Imaxtree

Se mer:

Min Look #2 - Gertrude TornvallBrand logo
Min Look #2 - Gertrude Tornvall

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Annons