Artikeln innehåller reklamlänkar
Populärt: ShoppingtipsStylingtipsVårmode 2024Se Min LookTrendiga vårskorELLE-galanRöda mattan

ELLE-reaktionens bästa julklappstips inom mode och skönhet

17 nov, 2020 
Vad önskar sig ELLEs mode- och beauty redaktion i jul? Och vad känner de lite extra för just nu? Svaret får du här!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Julpyssla med Sofia Wood & Elsa BillgrenBrand logo
Julpyssla med Sofia Wood & Elsa Billgren

ELLEs mode- och beautyredaktion har samlat sina bästa julklappstips av produkter, plagg och skönhet som de både önskar sig och rekommenderar. Varsågoda att inspireras!

Elle-redaktionens bästa julklappstips:

Elina Grothén, Fashion Director:

1. HERRRock, Whyred

”Rocken har redan fått flytta in i min garderob. Så det här blir ett tips för alla som suktar efter en herrig välskräddad rock i vinter. Nu behöver du inte leta längre!”

Jackan från Whyred finns att köpa här!

2. Örhänge, ragbag

”Föll pladask när jag fick syn på safirörhänget från nystartade danska märket Ragbag.”

Annons

Örhänget hittar du här!

3. Holiday box, (M)anasi 7

”Jag kan inte få nog av svenska skönhetsmärket (M)anasi 7 som inför jul precis lanserar två limiterade holiday boxar med ett urval av deras bästa produkter. Jag kan inte annat än önska att det ligger ett hårt paket under granen!”

(M)anasi 7s holiday box hittar du här!

4. T-shirt, everpress

”Spenderar stora delar av dagen med att tänka på när jag ska få komma ut och dansa igen. Tills det händer stillar jag mer än gärna behovet i denna 2.0 t-shirt från Everpress.”

Annons

T-shirten finns tillgänglig att beställa fram till den 30 november här!

5. Tom FORD Parfym, Bitter peach

”Nya doften av persika, blodapelsin och patchouli doftar magiskt och har redan blivit en storfavorit hos många– inklusive mig.”

Tom Fords senaste doft Pitter Peach hittar du här!

6.Workwear Jeans, Bottega Veneta

”Jag har i princip drömt om de här jeansen sen jag såg dem i Bottega Venetas showroom i Milano i början av året (vilket bara det känns som en evighet sedan). Den råa tvätten, lösa modellen i workwear-anda är allt jag vill ha i ett par jeans just nu!”

Annons

Kika närmare på workwear jeansen från Bottega Veneta här (reklamlänk)!

7. Skönhetsvertyg för hemmabruk, Nurse jamie

”Efter att ha spenderat otaliga timmar på Youtube under hösten, kom jag för någon vecka sedan över hollywoodkändisarnas favoritdermatolog Jamie Sue Sherrill. Som självklart har ett eget skönhetsmärke – Nurse Jamie. Hennes senaste produkt Dermascrape Ultrasonic Skin Scrubbing & Skincare Enhancing Tool ska hjälpa till att rengöra porerna och förbättra hudvården. Bästa julkappen är att den snart finns in stock!”

Annons

Fram till dess spana in Nurse Jamies övriga sortiment här! (reklamlänk)

Josefine Kanth, Stylingredaktör:

1. Linne, Cecilie Bahnsen

"Oavsett säsong tycks jag alltid få lika svårt att sluta drömma om Cecilie Bahnsens sagolika kreationer, som små konstverk man vill samla på. Denna gång är det en volangdröm med spaghettiband som får mig på fall."

Kika närmre på linnet via Matchesfashion här. (reklamlänk)

linne cecilie bahnsen

2. Olja, La mer

"Alltid en torris vintertid och denna rackare – The renewal oil från La mer är bäst i klassen om du frågar mig. I samma veva som kylan slår till hoppas min hud på en omfamnade omgång med dessa dyrbara (men oj så vårdande) droppar. "

Annons

Klicka hem oljan från La Mer här. (reklamlänk)

olja la mer

3. Plattång, Ghd

”I samma veva som min trogna locktång är inne på sin sista vers inser jag att jag aldrig ägt eller använt mig av en klassisk plattång. GHDs limiterade nyhet Gold iridescent white limited edition styler med avancerad dual-zone-teknik har gjort mig mer än intresserad att bryta det mönstret.”

Upptäck mer om den limiterade plattången här. (reklamlänk)

ghd platttång

4. Doftljus, Loewe

"Att Loewe lanserat doftljus i otroligt påhittiga dofter är något jag INTE kunnat sluta tänka på sedan nyheten kom ut. Formen, färgen och förmodligen även doften får mig att lägga denna högt upp på årets önskelista. Är detta det finaste doftljuset jag någonsin har sett?"

Annons

Upptäck alla doftljus från Loewe här.

doftljus loewe

5. Pärlhalsband, Sophie Bille Brahe

”Säsongens finaste smycken pryds av pärlor och om önsketankarna får flyga iväg är det Sophie Bille Brahes ljuvliga pärlor som plockar mitt intresse. En modern variant av det klassiska pärlhalsbandet – très chic!”

Upptäck ett urval av ELLEs favoritsmycken just nu och mer från Sophie Bille Brahe här. (reklamlänk)

pärlhalsband sophie bille brahe.

6. Klippkort, Becore

"Älskar träningsvärken en får (ja, i exakt hela kroppen) efter ett svettigt megaformerpass på Becore i Stockholm. Önskar hjälp från tomten att hålla rutinen vid liv och ett gäng träningscredits under julgranen min."

Annons

Upptäck mer om Becore här.

becore träningsstudio
Becore har tre träningsstudios i Stockholm. På bilden syns nyöppnande Urban Escape i Gallerian.

Carin Hellman, Skönhetsredaktör:

1. Jo Malones doftkit

"Har aldrig längtat så mycket efter saltstänkt hav och stränder som i år. Så självskrivet får ett av kiten som hamnar höst upp på önskelistan bli Jo Malones Wood sage & sea salt- doftkit med hand- och kroppsmoussetvätt och cologne."

Wood sage & sea salt holiday kit, 1 055 kr, Jo Malone. Finns att köpa här. (reklamlänk)

Annons

2. Byredos ultralyxiga makeuplåda

"Rysningar av hantverk och det begärs som ryms i Byredos superexklusiva Limited edition wooden makeupbox. 38 (!!) produkter från Byredos kreativa och magiska makeup i en samlarbox deluxe – läppstift, ögonskuggor, eyeliner och mascara som kommer att räcka och skapa konstnärliga makeuptillfällen för en livstid. 24 500 kr, (*gulp) så får hoppas jag anses varit extra vänlig och snäll i år."

Limited edition wooden makeupbox, 24 500 kr/36 stycken produkter, Byredo. Finns att köpa här.

Annons

3. Maria Nilsdotters magiska doft

"En av mina smyckesfavoritdesigners, Maria Nilsdotter lanserar en doft. "Dimma" är namnet på både en EDP och doftljus –skapad av Maria och den svenska parfymören Linda Landenberg förkroppsligar den verkligen Marias magiska, trollska universum Lika mycket mörk dramatik som ljust, klingande noter. Måste upplevas!

Dimma doftljus och EDP, 495 kr(doftljus), 895 kr(parfym), Maria Nilsdotter. Finns (i slutet av november) att köpa här.

4. Bon voys bags geninecessärer

"Högt upp på önskelistan hamnar även Bon Voys makeupbagar och necessärer. Geni att kombinera en stilren och stylish design, men något så praktitisk som en "innerpåse" som kan tas ut och torkas/tvättas av. Aldrig mer en sunkig makeupväska!

Annons

Black/beige large makeupbag, 1 200 kr, Bon voy bags. Finns att köpa här. (reklamlänk)

LÄS MER:

Varma och långa vinterjackor – 17 trendiga shoppingtips

14 julklappstips – perfekta till din bästa vän

Årets lyxigaste jultröjor som ger oss julkänslor redan nu

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons