Artikeln innehåller reklamlänkar

Årets lyxigaste jultröjor att bära vintern 2020

Lyxiga jultröjor 2020.

Klädda knappar, mixade mönster, julens kulörer och lekfulla motiv. Här och där ser vi ett gäng stickade tröjor som får oss att längta till årets mysigaste högtid – julen. Fånga julkänslorna redan nu med en lyxig jultröja, ELLE har självklart samlat säsongens bästa. God lyxig jul!
30 oktober, 2020
6 Julklappstips under pandemin 2020
Slå på ljud

13 lyxiga jultröjor du inte får missa om du ÄLSKAR julen:

Garanterade julkänslor utlovas med denna jultröja signerad House of Dagmar. Perfekt för kalla dagar i ett (förhoppningsvis) snötäckt vinterland. Se mer och shoppa tröjan här. (länk till Nelly.com)

En stilsäker variant från Ganni med zigzag mönster och strassknappar. Se mer och shoppa tröjan här. (länk till Wakakuu)

En klassisk röd slår aldrig (!) fel. Acne Studios har den perfekta varianten med polokrage. Se mer och shoppa tröjan här (länk till butik).

Blir det ingen snö i år så får man ta saken i egna händer. House of Dagmar levererar en snötäckt jultröja med stilsäkra drag. Se mer och shoppa tröjan här (länk till Wakakuu).

En kombination som skriker vinterland är klassiskt vitt och skimrande strass. Stylein står för den perfekta koftan där knapparna blir pricken över i:et. Se mer och shoppa tröjan här. (länk till Wakakuu)

Chloé bjuder på en neutral färgskala men maxade mönster. Se till att spana in denna jultröja med voluminösa ärmar, du hittar den här (länk till butik).

För den som är på jakt efter en jultröja i kashmir blir denna v-ringade variant i mörkrött från Soft Goat ett perfekt alternativ. Se mer och shoppa tröjan här. (länk till butik)

Hos Isabel Marant är det markerade axlar, kabelstickat och vackra mönster i fokus. Se mer och shoppa denna tröja här (länk till butik).

& other stories överraskar och bjuder på en stickad kofta med dekorativ huva. Det dekorativa mönstret ger oss julkänslor! Se mer och shoppa tröjan här. (länk till & Other Stories)

Det är något med maxade rutmönster och julen, en klassiker. Joseph har den perfekta tröjan med diamantformade rutor i nyanser av mossgrönt, vitt, svart och grått. Se den i fler färger och shoppa här. (länk till butik)

Cut-out trenden kommer slå sig stor i vår men för den som vill tjuvstarta – spana in denna ribbstickade tröja från Victoria Beckham här (länk till butik).

Julkänslor á la Gucci. Detta lyxnummer får oss att vilja sjunga jingle bells så högt det bara går. Se mer och shoppa tröjan här. (länk till butik)

Dries Van Noten <3 rutmönster. Denna lyxiga jultröja vill man inte missa, se mer och shoppa tröjan här. (länk till butik)

Zadig & Voltaire bjuder på en trevlig kombination av grått möter rött. Se mer och shoppa tröjan här. (länk till Wakakuu)

Magkort, ribbstickat och lyxigt med denna röda tröja signerad Jacquemus. Se mer och shoppa tröjan här. (länk till butik)

Foto: Imaxtree

DE VIKTIGASTE MODETRENDERNA VÅREN 2021
Slå på ljud

LÄS MER:

Säsongens finaste stickade set vi vill mysa i året ut

Så stylar du leggings stilsäkert till 5 olika tillfällen

väs Så bär du fleecetröjan stilsäkert under årets kallaste dagar