Populärt: ShoppingtipsModetrenderSe Min LookSommarmodeBadmodeOutfits till bröllopMidsommarklänningar

Djerf Avenues stora visning på Guggenheim – här är bilderna

07 sep, 2023 
AvAmie Chorr
Djerf Avenues stora visning på Guggenheim – här är bilderna
Hösten är här vilket innebär spännande modehändelser i hjärtat av New York. Ett av de efterlängtade evenamangen var Matilda Djerfs modevisning på Guggenheim-museet.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Kändisar med väskor uppkallade efter sigBrand logo
Kändisar med väskor uppkallade efter sig

Djerf Avenue, grundat av Matilda Djerf år 2019, har snabbt blivit ett varumärke att räkna med tack vare sina tidlösa basplagg, sitt hållbarhetstänk och nära relation till sina kunder. När varumärket öppnade sin första pop-up-butik i New York förra veckan, bildades en lång kö som senare följdes av en modevisning på självaste Guggenheim.

Djerf Avenues modevisning är ett uttryck för Matilda Djerfs tacksamhet och passion för mode – där allt från plagg till modeller förenas i en fin symbios.

Annons

Se bilderna från Djerf avenues modevisning på Guggenheim här

Kollektionen från Djerf avenue visade en blandning av tidlösa silhuetter och moderna detaljer. Mångfalden på catwalken representerar verkligen en ny generation inom mode med stort fokus på inkludering. Matildas mamma var en av dem som gick modevisningen. Och ingen missade väl det gulliga momentet när de håller om varandra på röda mattan.

Modellerna presenterade den ena chic looken efter den andra, vilket gav stor inspiration till höstgarderoben. Bland plaggen syntes denim-maxikjolar i olika tvättar, kostym-kjolar, oversize-kavajer och klassiska stickade toppar.

Annons

Färger som beige, grått och svart dominerade. Även lager-på-lager-looks syntes, vilket är de perfekta övergångsplaggen från sensommar till höst.

Annons
Annons
Min rutin #12 – Hanna ArdéhnBrand logo
Min rutin #12 – Hanna Ardéhn
Annons

Foto: Djerf Avenue

Annons