Artikeln innehåller reklamlänkar
Populärt: ShoppingtipsStylingtipsVårmode 2024Se Min LookTrendiga vårskorELLE-galanRöda mattan

Shoppingredaktören: 3 perfekta kontorslooks med plagg från basgarderoben

04 jan, 2024 
AvSandra Bohlin
kontorskläder dam
Klädvalet är en av sakerna vi vill ska gå som en dans om morgonen de dagar vi jobbar på kontoret. Därför har vi samlat x plagg som du kommer älska – och som kommer lösa många snygga jobboutfits under 2024.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Preppa din basgarderob med tidlösa plagg perfekta för jobbgarderoben 2024! Vi listar plaggen att satsa på och 3 perfekta looks ihopsatta med plaggen!

Tips! Det finns några saker som underlättar för dig när du sätter ihop dina jobboutfits. Det kanske allra främsta, om du är en morgontrött person, är att planera dina outfits kvällen innan. Istället för att slita ditt hår, samtidigt som du sneglar på klockan och undrar om du hinner med bussen, kan du i lugn och ro prova ut din look och lägga fram den så att den är redo för dig när du vaknar. Ett enkelt men revolutionerande lifehack!

kontorskläder dam
Francesca Babbi/launchmetrics.com/spotlight

Kontorslooks

Inspireras av våra 3 ihopsatta kontorslooks som passar perfekt till kontoret!

Annons

Look 1: Kostymbyxan och jackan

Enkel look med våra budgetfavorit-kostymbyxor från Lindex, en enkel vit t-shirt och en trendig oversized jacka. Toppa med dina favoritsmycken så är looken fixad!

1. Beige jacka från Stockh lm studio (reklamlänk).

2. Vit t-shirt från Arket (reklamlänk).

2. Svarta kostymbyxor från Lindex (reklamlänk).

3. Klassiska örhängen från Edblad (reklamlänk).

kontorskläder dam 2024

Look 2: Elegant grått med maxikjolen i fokus

Vi fullkomligt älskar maxikjolen oavsett säsong och här stylar vi en i böljande satin med en stickad favorit från H&M – toppa med stövlar!

Annons

1. Grå stickad tröja från H&M (reklamlänk).

2. Lång satinkjol från Neo Noir (reklamlänk).

3. Stövlar från Cos (reklamlänk).

kontorskläder dam 2024

Look 3: Klassiska kostymen med en twist

Vi kan inte sluta tjata om de mest användbara basplaggen – kostymen! Hos MQ hittar vi denna i vackert glansigt material som tar den till en ytterliggare nivå – så snyggt! Styla enkelt med en t-shirt och en snygg jobbväska.

1. Glansig kavaj från Stockh lm studio (reklamlänk).

2. Glansiga kostymbyxor från Stockh lm studio (reklamlänk).

3. Vit t-shirt från Arket (reklamlänk).

Annons

4. Väska från Little Liffner (reklamlänk).

kontorskläder dam 2024

Kontorskläder för dam 2024

Vi har samlat 11 plagg som kommer att platsa i din basgarderob och som kommer att kunna hjälpa dig till många snygga back to work-outfits – från den stilrena kavajen och klassiska kostymen till trendiga stickade tröjan och den perfekta ribbade klänningen. Vilka har du redan hemma i garderoben?

Trendig jacka

Stockh lm studio

Vävd jacka i en återvunnen, ull-mix kvalitet från Stockh lm studio. Jackan har en kort och boxig passform, detaljerad med langettstygn längs med kanter och sömmar. Styla med en vit t-shirt och ett par kostymbyxor så är kontorslooken fixad!

KÖP JACKAN HÄRReklamlänk
Annons

Stickad tröja

HM

Den stickade tröjan levererar oavsett säsong och i år satsar vi lite extra på den grå nyansen som ger en lyxig look! Hos H&M hittar du vår budgetfavorit!

Satinkjolen

Neo Noir

En av säsongens go to-plagg är utan tvekan den stilsäkra satinkjolen! Styla den med allt från den enkla t-shirten till en festlig blus och klackar. Hos Neo Noir hittar vi en perfekt variant i mörkgrå lyxig nyans.

grå lång satinkjol
KÖP KJOLEN HÄRReklamlänk

Kostymen

Stockh lm studio

Vi fortsätter att tjata om kostymens viktiga roll i basgarderoben! Denna är i vävt, glansigt material vilket gör den extra snygg och kan enkelt stylas med en t-shirt eller en skjorta.

Den perfekta skjortan med en twist

Stylein

Vit skjorta från Stylein. Tillverkad med en rynkad midja och dolda justerbara snören vilket ger en feminin siluett som toppar vilken look som helst.

Annons

Tidlösa kostymbyxor

Lindex

Hos Lindex hittar vi säsongens mest stilsäkra kostymbyxor med hög midja, långa ben och avslappnad passform.

svarta kostymbyxor att bära till kontoret för dam från Lindex

Vardagsörhängen

Edblad

Uppdatera även din basgarderob med snygga, stilrena och användbara vardagssmycken som lyfter dina looks! Dessa örhängen från Edblad är både eleganta och i en bekväm storlek för att användas ofta.

Ribbad maxiklänning

Nelly

Den ribbade maxiklänningen är skönaste plagg och stylas snyggast med ett par höga boots och en oversized kavaj. Denna finns i grått och beige och kommer från Nelly.

grå stickad maxiklänning från nelly

Den perfekta vita t-shirten

Arket

Den perfekta vita t-shirten kan stylas på massvis av olika sätt och är ett av sommarens viktigaste nyckelplagg. ELLE har hittat den perfekta modellen och den kommer från Arket och har en perfekt boxig passform men ändå med en klassisk och stilren fit.

vit tshirt från arket
KÖP DEN HÄRReklamlänk

Bekväma stövlar

COS

Ett par bekväma stövlar i garderoben kommer du långt med när du ska sätta ihop dina kontorslook! Hos Cos hittar vi dessa trendiga alternativ med perfekt hög klack.

KÖP SKORNA HÄRReklamlänk

Rymlig jobbväska

Little Liffner

Släpar du också datorn fram och tillbaka till kontoret i betydligt större utsträckning än tidigare? Säg i så fall hejdå till ensamma datorfodral och tygpåsar och satsa på en snygg och rymlig vardagsväska – här är vår favorit!

Annons

Foto: Imaxtree

Se mer:

Carolina Gynnings tuffa tid under modellårenBrand logo
Carolina Gynnings tuffa tid under modellåren

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons