Populärt: ShoppingtipsStylingtipsVårmode 2024Se Min LookTrendiga vårskorELLE-galanRöda mattan

Stjärnglans när Chanel presenterade våren 2021

06 okt, 2020 
Chanel vårmode 2021
Chanel har genom åren klätt en rad stilfulla skådespelerskor som nu står för inspirationen till vårkollektion 2021 med deras filmstjärneglans – se hela Chanels vårkollektion här!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
NYCKELPLAGG ATT SATSA PÅ I HÖSTBrand logo
NYCKELPLAGG ATT SATSA PÅ I HÖST

Den ikoniska Hollywood-skylten var inspirationen bakom den gigantiska Chanel-skylten i Grand Palais i Paris. Modehusets vårkollektion 2021 presenterades under dagen idag, den 6 oktober – både fysiskt form för få inbjudna gäster som digitalt.

Både Gabrielle Chanel och Karl Lagerfeld klädde många skådespelerskor i filmer och i verkligheten under sin tid hos modehuset – något nuvarande chefsdesigner Virginie Viards tagit fasta på och designat vårkollektion som en hyllning till husets musiker och skådespelerskor.

Annons

– Jag tänkte på skådespelerskor vid fototillfället, på röda mattan, ögonblicket när de ska fotograferas: deras ansikten är distraherade, deras attityd synkroniserad med kläderna de har på sig. Och fansen som väntar på dem. förklarar Virginie Viard efter visningen i ett pressmeddelande från lyxhuset.

Läs också: Allt du måste veta om vårmode 2021 – läs Elina Grothéns stora trendrapport

Ett glatt, färgstark och levande Chanel

Virginie ville att vårmodet 2021 skulle vara glatt, färgstark och mycket levande. Svarta klassiska tweeddräkter har skapats i jeanstyg i fluorescerande färger. Tunna chiffong klänningar och t-shirts har fått bokstäverna CHANEL i neon-liknande-tryck. Långa klänningar med små blommor i svartvitt, paljett broderade kläder, bermudashorts och lager av asymmetri – där har du Chanels stjärnglas våren 2021!

Se Chanels vårkollektion 2021:

Foto: Chanel/Olivier Saillant

LÄS MER:

I höst bär vi grönt! 23 plagg som fixar stilen

Modespaning: Fysiska modevisningar – kommer de att försvinna?

Chanels välsmyckade couture-kollektionen 2020 – se alla looks!

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons