Kändistätt när BOSS visar sin höstkampanj 2023

23 aug, 2023 
Kändistätt i BOSS höstkampanj 2023.
BOSS välkomnar höstens kollektion med en ny kändistät kampanj – och inga mindre än Naomi Campbell och Gigi Hadid är kvinnorna som frontar. Se bilderna och kollektionen!
Annons
Se supermodellernas mest ikoniska visningar
Se supermodellernas mest ikoniska visningar

Under 2022 presenterade det tyska märket BOSS en varumärkesuppdatering och introducerade mottot "Be your own boss". Och det är något som fortsätter att stå i fokus genom deras nya kampanj för höstkollektionen 2023. Och för att spegla den rätta känslan fortsätter en kändistät skara att vara ansiktet utåt. Dessutom fortsätter den svenska modefotografen Mikael Jansson att vara fotografen bakom kampanjen även detta år!

Naomi Campbell för BOSS kampanj höst 2023.
Naomi Campbell.

Supermodellerna Naomi Campbell och Gigi Hadid har sedan en tid tillbaka frontat både BOSS kampanjer och gått märkets modevisningar – och höstens kampanj är inget undantag! Nu ser vi dem i säsongens kollektion där allt från skräddade kostymer till kappor med skarpa snitt presenteras.

Annons
Gigi Hadid i Boss AW23 kampanj.
Gigi Hadid.

Supermodeller, skådespelare, en tiktok-stjärna och idrottsmästare frontar

Förutom de två kvinnliga supermodellerna fortsätter även kända namn som den internationella Tiktok-stjärnan Khaby Lame, colombianska sångaren Maluma, sydkoreanska sångaren, skådespelaren Lee Min-Ho och italienske tennismästaren Matteo Berrettini som ambassadörer i kampanjen.

Colombianska sångaren Maluma i BOSS kampanj höst 2023.
Maluma.
Annons
Khaby Lame i kampanj för BOSS höst 2023.
Khaby Lame.
italienske tennismästaren Matteo Berrettini
Matteo Berrettini.
skådespelaren Lee Min-Ho i BOSS kampanj 2023.
Lee Min-Ho.
Annons

I höstens kampanj utökas också den kändistäta skaran med två nya ambassadörer, den brittiska skådespelerskan Suki Waterhouse och amerikanska fotbollsstjärnan Patrick Mahomes.

Suki Waterhouse i BOSS höstkampanj 2023.
Suki Waterhouse.
Patrick Mahomes i BOSS höstkkampanj 2023.
Patrick Mahomes.

Så vad speglar höstens Be your own boss-kampanj? Precis som motton lyder speglas kampanjen genom en sofistikerad kollektion med skarpa silhuetter, powerkostymer och skräddade ytterplagg. Allt i en elegant färgpalett som plockar upp ett fång av grå nyanser och vintervitt.

Annons
Behind the scenes med Elio Berenett – Årets modell 2023
Behind the scenes med Elio Berenett – Årets modell 2023

Foto: Mikael Jansson/BOSS

Annons