Allt om BOSS spektakulära visning i Miami

Allt om BOSS spektakulära visning i Miami.

BOSS slog på stort och visade sin SS23-kollektion i ett hett Miami – och det var minst sagt stjärnspäckat både på och utanför catwalken då bland annat ikoner som Pamela Anderson och Naomi Campbell gick visningen!
16 mars, 2023
Kvinnorna som revolutionerat modehistorien
1:16

Efter reklamen: Kvinnorna som revolutionerat modehistorien

(1:16)

Slå på ljud

På en catwalk precis intill vatten, fontäner och under stjärnklar himmel bjöd BOSS minst sagt på en kändistät och blöt (!) modevisning. SS23-kollektionen presenterades med visning utomhus i ett hett Miami (som även delvis är inspirationen bakom kollektionen) och ingen mindre än Pamela Anderson öppnade visningen i en beige look med skräddade drag! Och bland modellerna på catwalken syntes även hennes söner – Brandon Thomas Lee och Dylan Jagger Lee.

Pamela Andersons & Tommy Lees äldsta son - Brandon Thomas Lee.

Pamela Anderson & Tommy Lees yngsta son - Dylan Jagger Thomas

Men det slutar inte där! Även DJ Khaled och stjärnstylisten Law Roach stegade upp på den blöta catwalken. Som pricken över i:et stängde supermodellen Naomi Campbell den spektakulära visningen iklädd en svepande svart klänning med slits.

BOSS SS23-visning bjöd på en kollektion (som finns tillgänglig redan nu) där den skräddarsydda känslan fortsatt stod i fokus med typiska BOSS-kostymer i ny tolkning. Föreställ dig minimalistiska plagg i mjuka tyger som tunt linnetyg och ull där allt från koftor, skira skjortor och byxor visades tillsammans med kavajer och smooking-klänningar. Helt klart en sofistikerad tolkning av vardagsstilen blandat med BOSS skräddade signatur. Ps, missa inte att spana in höjdpunkterna direkt från front-row i Miami i videon nedan.

Skräddat och sobert hos BOSS SS23

När det kommer till kollektionens färgval var det fortsatt varumärkets signaturpalett som stod i centrum. Krispigt vitt, klassiskt svart och mjuk kamel genomsyrade kollektionen men piggades upp med varma, solblekta och pudriga toner som snabbt får en att tänka på Miamis art deco-arkitektur.

Modellen Vilma Sjöberg

Modellen Precious Lee

BOSS

BOSS

Foto: BOSS/ Instagram/ELLE Sverige

Så klädde sig Kate Middleton – innan hon blev kunglig
0:44

Efter reklamen: Så klädde sig Kate Middleton – innan hon blev kunglig

(0:44)

Slå på ljud