Populärt: ShoppingtipsModetrenderSe Min LookSommarmodeBadmodeOutfits till bröllopMidsommarklänningar

Allt om BOSS spektakulära visning i Miami

16 mar, 2023 
AvAmie Chorr
Allt om BOSS spektakulära visning i Miami.
BOSS slog på stort och visade sin SS23-kollektion i ett hett Miami – och det var minst sagt stjärnspäckat både på och utanför catwalken då bland annat ikoner som Pamela Anderson och Naomi Campbell gick visningen!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Kvinnorna som revolutionerat modehistorienBrand logo
Kvinnorna som revolutionerat modehistorien

På en catwalk precis intill vatten, fontäner och under stjärnklar himmel bjöd BOSS minst sagt på en kändistät och blöt (!) modevisning. SS23-kollektionen presenterades med visning utomhus i ett hett Miami (som även delvis är inspirationen bakom kollektionen) och ingen mindre än Pamela Anderson öppnade visningen i en beige look med skräddade drag! Och bland modellerna på catwalken syntes även hennes söner – Brandon Thomas Lee och Dylan Jagger Lee.

Annons
Pamela Anderson BOSS SS23.
Pamela Andersons & Tommy Lees äldsta son - Brandon Thomas Lee.
Annons
Pamela Anderson & Tommy Lees yngsta son - Dylan Jagger Thomas

Men det slutar inte där! Även DJ Khaled och stjärnstylisten Law Roach stegade upp på den blöta catwalken. Som pricken över i:et stängde supermodellen Naomi Campbell den spektakulära visningen iklädd en svepande svart klänning med slits.

Annons

BOSS SS23-visning bjöd på en kollektion (som finns tillgänglig redan nu) där den skräddarsydda känslan fortsatt stod i fokus med typiska BOSS-kostymer i ny tolkning. Föreställ dig minimalistiska plagg i mjuka tyger som tunt linnetyg och ull där allt från koftor, skira skjortor och byxor visades tillsammans med kavajer och smooking-klänningar. Helt klart en sofistikerad tolkning av vardagsstilen blandat med BOSS skräddade signatur. Ps, missa inte att spana in höjdpunkterna direkt från front-row i Miami i videon nedan.

Annons

Skräddat och sobert hos BOSS SS23

När det kommer till kollektionens färgval var det fortsatt varumärkets signaturpalett som stod i centrum. Krispigt vitt, klassiskt svart och mjuk kamel genomsyrade kollektionen men piggades upp med varma, solblekta och pudriga toner som snabbt får en att tänka på Miamis art deco-arkitektur.

Modellen Vilma Sjöberg
Annons
Annons
Modellen Precious Lee
Annons
BOSS
BOSS

Foto: BOSS/ Instagram/ELLE Sverige

Så klädde sig Kate Middleton – innan hon blev kungligBrand logo
Så klädde sig Kate Middleton – innan hon blev kunglig
Annons