Här öppnar Naomi Campbell BOSS AW22-visning i Milano

23 sep, 2022 
Höstinspiration från BOSS visning i Milano.
Det är modevecka i Milano och BOSS passade på att visa en storslagen AW22-visning. Med ingen mindre än supermodellen Naomi Campbell som visar hur vi tar hösten med storm.
Annons
Det bästa höstmodet från Köpenhamns modevecka 2022
Det bästa höstmodet från Köpenhamns modevecka 2022

Sugen på höstmode? Spana in det bästa höstmodet från modeveckan i Köpenhamn 2022 i videon ovan.

Italienska modeveckan har precis dragit igång och vi står redo att upptäcka allt som hör dit till. Under torsdagskvällen bjöd BOSS in för att presentera sin höstkollektion för 2022 och det gjordes givetvis med storslagen entré på anrika Velodromo Vigorelli i Milano. Ingen mindre än supermodellen Naomi Campbell öppnade visningen i sann BOSS-anda, iklädd en typisk powerkostym för att hylla varumärkets kärnmotto "Be Your Own BOSS".

Annons

Kollektionens inspiration var plockad från motorcykelsporten och en hel del sportiga inslag gick givetvis att spana under visningens gång. Med allt från motorcykelhjälmar som accessoar till den storslagna backdropen med motorcyklister som körde genom gigantiska metallsfärer med grafiska ljusstrålar som dekoration.

Annons

Utvecklade BOSS-ikoner för en ny generation

Med BOSS arkiv som grund visas en kollektion med utvecklade ikoniska plagg för en ny generation att upptäcka, och omdefiniera vad det betyder att vara en BOSS idag. Dess starka grund för skrädderi får ta plats genom flera olika silhuetter som leker med proportioner och material. Den typiska powerkostymen uppdateras och varumärkets ikoniska färgskala av vitt, svart och kamelbrunt får ett uppiggande lyft tillsammans med säsongens inslag av blyertsgrått, creme och brunt. Och glada nyheter för den som såg något som den gillade på catwalken! AW22-kollektionen finns tillgänglig för konsumenter redan nu, direkt från catwalken till butik och online (se mer här).

Upptäck BOSS AW22-kollektion här:

Annons
Annons

Foto: BOSS

Annons
Annons
Innehåller annonslänkar