Artikeln innehåller reklamlänkar

Allt om Kate Middletons röda kavaj – garderobsfavorit från 2012

Röda kavajer Kate Middleton 2020.

Kenstington Royal
Kate Middleton återanvände en garderobsfavorit från 2012 i helgen – här är plagget som inspirerar oss till att sätta mer färg på garderobens klassiker.
18 november, 2020
Harry och Meghan — från första dejten till Megxit
Slå på ljud

Högaktuella säsong fyra av Netflix succéserie The Crown har fått hela världen att fastna i det Brittiska kungahuset och för oss modeintresserade är det en njutning att följa kungligheternas stilresor genom serien. I säsong fyra är det Lady Diana som väcker störst intresse med hennes tidlösa och magiska looks men under helgen var det en annan kunglighet som stod för stilinspiration.

Pst, upptäck allt om prinsessan Dianas stil från säsong fyra av The Crown här.

Under våren startade Kate Middleton, hertiginnan av Cambridge, ett fotoprojekt tillsammans med Londons national portrait gallery där hon bjöd in alla i England att skicka in fotografier till projektet Hold Still. Detta för att lysa ett sken på britternas egna berättelser under tiden i lockdown under Covid-19 pandemin.

Fotoprojektet Hold Still

Nu har fotoprojektet nått sitt slut och alla vinnande foton visades utomhus över hela Storbritannien samt i en digital utställning. Som tack publicerades en videohälsning under lördagskvällen på det officiella Instagramkontot @Kensingtonroyal där Kate Middleton tackade alla som deltagit i projektet Hold Still.

Stilsäker favorit

Efter videohälsningen flödade kommentarerna kring Kates röda kavaj – en gammal goding från Zara. Detta är inte ett nytt plagg i hennes garderob, snarare en favorit som hon burit förut och för första gången under olympiska spelen i London år 2012. Kate inspirerar oss till att sätta färg på vardagens med den röda klassikern – som oavsett säsong kan plockas fram ur garderoben från år till år.

Kate Middleton Kensington Royal.

Foto: Kensington Royal

För en stilsäker men vardaglig look – styla den röda kavajen med en vit blus eller t-shirt, svarta jeans eller skinnbyxor och snygga boots på fötterna. Neutralt, intressant och väldigt snyggt.

7 kavajer som fixar stilen:

Kavaj från Mango. Se mer och klicka hem här. (länk till butik)

Vinröd kavaj från Gant. Se mer och klicka hem här. (länk till butik)

Röd kavaj från H&M. Se mer och klicka hem här. (länk till butik)

Röd kavaj från Khaite. Se mer och klicka hem här. (länk till butik)

Röd kavaj från Saint Laurent. Se mer och klicka hem här. (länk till butik)

Kort röd kavaj från Zara. Se mer och klicka hem här.

Rutig kavaj i rött från Custommade. Se mer och klicka hem här.

Foto: Kensington Royal

LÄS MER:

Inspireras av Dianas stil i The Crown – 13 stilsäkra köp!

Prinsessan Diana inspirerar oss till att bära cowboyboots

4 favoritplagg Kate Middleton burit gång på gång