Kate Middletons favoritplagg som hon återanvänder gång på gång

kate-middleton-elle2

Kate Middleton har blivit en sann stilikon i Storbritannien. Hon har även blivit ett föredöme i återanvändning. Här är fyra tillfällen då Hertiginnan av Cambridge burit samma kläder vid olika tillställningar.
14 oktober, 2020

Kate Middleton är Hertiginna av Cambridge och gift med Storbritanniens prins William, hertig av Cambridge. Hennes klädstil har ofta jämförts med prinsessan Diana, och många menar att hon har tagit över rollen som Storbritanniens stora kungliga stilikon efter sin svärmor.

Hon blandar gärna den traditionella stilen med säsongens trender och har hyllats för att hon vågar gå sin egen väg. Plaggen hon bär blir många gånger utsålda så fort hon visat upp sig i dem.

Återanvänder kläder

Trots att Kate Middleton har tillgång till all världens kläder väljer hon många gånger att återanvända det hon tidigare burit – vänligt för både plånbok och miljö. Här är några av hennes absoluta favoritplagg som hon burit gång på gång på gång:

Kate Middleton i vit kappa från Day Birger et Mikkelsen

Kate Middleton i vit kappa

2006, 2011 och 2012.

Denna ljusa kappa med mönster på använde Kate Middleton första gången 2006 när Laura Parker Bowles (dotter till prins Williams styvmamma Camilla Parker Bowles) gifte sig. Några år senare kom den till användning på ytterligare ett bröllop, då mellan den brittiska kungligheten Zara Phillip och hennes Mike Tindall.

Den enda gången kappan inte har burits offentligt på ett bröllop var när Kate bar den under öppningsceremonien för Paralympics i London 2012.

Kate Middleton i rosa kappa från Mulberry

Kate Middleton i rosa kappa

2014, 2015 och 2018.

Första gången som Kate Middleton bar denna ljuvligt rosa kappa från Mulberry var 2014 när hon väntade lilla Charlotte. I början av 2015 hade magen blivit ännu större, men kappan passade lika bra ändå. Slutligen bar hon den 2018 – då med lille prins Louis i magen. Det här verkar verkligen vara en gravid-favorit hos hertiginnan!

Kate Middleton i svart spetsklänning från Temperley London

Kate Middleton i svart klänning med spets

Januari 2012, november 2012 och 2013.

Den här svarta spetsblåsan fick se dagens ljus på en filmpremiär i början av 2012. Senare samma år bar Kate den igen, då med en röd clutch till. 2013 hade hon ingen väska alls med sig, men klänningen var densamma.

Kate Middleton i magentafärgat set från Oscar de la Renta

Kate Middleton i lila kappa

2017, januari 2019 och november 2019.

Svarta strumpbyxor och en svart liten handväska har varit Kates favoritaccessoarer till detta set i magenta från Oscar de la Renta.

Foto: TT

LÄS MER:

12 gånger Kate Middleton klätt sig som prinsessan Diana

11 kändisar som är släkt med kungligheter

De här fyra sakerna har Kate Middleton alltid i handväskan