Populärt: ShoppingtipsStylingtipsVårmode 2024StreetstyleSe Min LookTrendiga vårskor

Balenciagas avslöjande på visningen – har släppt kollektion med Adidas

23 maj, 2022 
Här intar Balenciaga x Adidas börsen i New York.
Se när modellerna intar börsen på Wall Street i New York under Balenciagas senaste visning. Och få reda på allt om Adidas-samarbetet som avslöjades under visningen!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Att Balenciaga vågar slå på stort och överraska med exceptionella visningar är inget nytt, men när golvet hos världens största börs New York Stock Exchange fick stå som catwalk går det inte att inte bli imponerad. Under söndagen 22 maj överraskade nämligen Balenciaga med att gå utanför det vanliga modeschemat och istället visa sin vårkollektion för 2023 inuti (!) den välkända börsens huvudbyggnad på Wall Street i New York. Om det var en visning utöver det vanliga? Svar ja!

Balenciaga intar New York Stock Exchange

Inför förväntansfulla blickar från inbjudna modegäster och vänner till modehuset visades den kommande vårkollektionen upp – och allt fokus var på plaggen! Identiteten till alla modeller hölls anonym när dem en efter en intog catwalken iklädda kroppsdräkter i latex från topp till tå, bokstavligt talat. Över det kroppsnära lagret av latex syntes den nya ready-to-wear kollektionen Garde-Robe som bestod av garderobsklassiker med förhöjda snitt och skarp finish – i sann Balenciaga anda. Tänk dig allt från förhöjda garderobsklassiker till aftonkläder där bodycon-klänningar och golvsvepande längder står som signum. Allt med lyxiga materialval och en extra nedtonad färgpalett som mestadels visar mörkblått och svart.

Annons
Annons
Annons

Adidas x Balenciaga

Som pricken över i:et, grädden på moset eller avslutande överraskning (kalla det vad du vill) så avslöjades även ett designsamarbete mitt under pågående visning. Mot slutet av visningen visades en allt mer sportig silhuett och på allt från plagg till accessoarer syntes en välkänd rand som iögonfallande detalj. Yes, vi pratar om Adidas typiska Trefoil-rand som nu sammanstrålar med Balenciaga.

Annons

Som en extra dimension till sportkläder som länge varit i modehusets kreativa språk presenteras nu ett designsamarbete tillsammans med det världskända sportmärket. Och det bästa av allt? Plaggen från den limiterade Adidas x Balenciaga kollektionen släpptes till försäljning direkt efter visningen och du behöver med andra ord inte vänta till våren 2023 med att upptäcka den limiterade kollektionen. Det kan du göra reda nu hos Balenciaga.com – se kollektionen här.

Annons
Annons
Kourtney Kardashian och Travis Barkers privata bröllopsbilderBrand logo
Kourtney Kardashian och Travis Barkers privata bröllopsbilder
Annons

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons